rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Workshop 'Transforming towards a leading cybersecurity and data privacy culture'

Door uw organisatie te bewegen richting een cybersecurity- en data privacy cultuur, kan security een business enabler worden voor uw bedrijf waamee u het onderscheidend maakt van uw concurrentie op terreinen als vertrouwen en reputatie. In deze worskhop leert u alle daarvoor benodigde fundamenten. 

Ervaring leert dat veel bedrijven zich focussen op technologie wanneer het gaat over security en data privacy terwijl de zachte aspecten vaak worden vergeten. Een effectieve cybersecurity- en data privacy aanpak valt of staat met een holistische benadering die mensen, processen en techniek succesvol integreert.  

Hebt u al eens deelgenomen aan een training in het security- of privacy domein zoals bijvoorbeeld CISM, CISSP, CCISO, CIPP/E of CIPM dan helpt deze workshop u verder in het borgen van security- en privacy in het DNA van uw organisatie. 

Na deze workshop beschikt u over een set praktische tools en technieken waarmee u de gewenste transformatie voor uw organisatie vorm kunt gaan geven en kunt implementeren. In het bijzonder met de GDPR en huidige cybersecurity uitdagingen in het achterhoofd, is dit een onmisbare workshop voor iedere organisatie die nog stappen te zetten heeft op het gebied van security en data privacy. 

Voor wie is deze workshop geschikt?

Security- en privacy professionals. We denk bijvoorbeeld aan rollen als: CISO, IT Manager, CISM, CISSP, AVG/GDPR & Legal Professionals, DPO, FG, CIPP/E, CIPM

Duur training

1 dag

Globale inhoud

  • Alle belanghebbenden van de business betrekken bij cybersecurity .
  • Welke initiële stappen moeten er worden gezet bij een transformatie richting een security cultuur? 
  • Hoe een visie op cybersecurity te creëren en communiceren naar alle betrokkenen? 
  • Hoe kan ik bewustzijn vergroten en een gedragsverandering bereiken? 
  • Hoe pas ik mijn leiderschap aan tijdens de verschillende fases van de transformatie? 
  • Hoe meet ik een security- en data privacy cultuur en bouw ik aan een duurzaam momentum? 
  • Security breder in de business integreren zodat de implementatie wordt vergemakkelijkt. 
  • De drempels leren kennen die u tegenkomt bij het ontwikkelen van een organisatie-brede cybersecurity cultuur en hoe u deze kunt overwinnen.
  • Gedragsverandering bereiken zodat werknemers security als relevant gaan zien. 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht