rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19 uitbraak

Vanaf 2 juni volgt u onze trainingen weer klassikaal, maar ook Live Online via Cisco Webex blijft vooralsnog mogelijk. Aan u de keus. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Boek een examen.

Tot en met 1 juni 2020 is het in verband met de Corona/Covid-19 uitbraak helaas niet mogelijk om examens bij TSTC af te nemen. Vanaf 2 juni is ons testcenter weer met een beperkt aantal plekken geopend waarbij voldoende afstand tot andere examenkandidaten gegarandeerd is.

Of je nu bij ons getraind hebt of niet, je kunt voor een groot aantal IT- en andere titels bij TSTC terecht om examen te doen. Zo zijn we Authorized Testing Center van Pearson Vue, PSI, Kryterion en Castle Worldwide.

In ons examencentrum proberen we zoveel mogelijk stress voor je weg te nemen:

·      Gratis, ruime parkeergelegenheid rondom ons pand

·      Gratis kluisjes om je spullen tijdens het examen op te bergen

·      Gratis koffie, thee en frisdrank in onze kantine waar je eventueel ook nog wat laatste zaken door kunt lezen

·      De mogelijkheid om tussentijds een kleine (koffie)pauze te nemen als de examenduur dat toelaat

Openingstijden examencentrum: maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur 

Via ons examen aanvraagformulier vraag je het gewenste Pearson Vue examen aan. Je krijgt na ontvangst een bevestiging dat het examen voor je gereserveerd staat. Kryterion en Castle Worldwide examens kunnen alleen via de desbetreffende websites worden aangevraagd.

Examen boeken

Boek nu je examen.

Je kunt voor al je IT examens terecht bij TSTC. We zijn Authorized Testing Center van zowel Pearson VUE als Prometric waardoor wij op dezelfde locatie de officiële examens kunnen afnemen. Ook examens van o.a. Cisco, Citrix, Comptia, Novell, Avaya, CheckPoint, Nokia, Vmware. Examens van o.a. Microsoft, HP, Apple, 3-Com, Dell, F5, IBM, RES. Je ontvangt snel een bevestigingsbericht van ons.

* Verplicht

Voor een juiste aanvraag is het van belang dat alle beschikbare gegevens over het examen en de kandidaat zo compleet mogelijk worden ingevuld. Examens zijn exclusief 21% BTW en €25,00 administratiekosten