rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Uitgerust Trainen

Hoe fitter je bent, hoe beter je brein nieuwe informatie opneemt. Dus combineer je training met het TSTC-Van der Valk hotelarrangement (Booking.com 9.0) en lees de stof 's avonds nog eens rustig door in een lekker warm bad.

Boek je één van onze trainingen inclusief het hotelarrangement dan overnacht je tijdens de training in het in 2014 nieuw geopende Hotel Van der Valk Veenendaal. In principe check je in na de eerste trainingsdag maar kom je van ver dan behoort een voorovernachting ook tot de mogelijkheden. Overdekt parkeren bij het hotel is gratis met eventuele laadgelegenheid wanneer je elektrisch rijdt. Kom je met het openbaar vervoer dan loop je binnen 8 minuten naar Station Veenendaal-de Klomp.

Toe aan wat ontspanning na een intensieve trainingsdag? Bij je overnachting is toegang tot welness- en fitnessfaciliteiten inbegrepen evenals Wifi op en buiten je kamer.

ZOEK EEN TRAINING