Welkom bij TSTC

Het grootste deel van onze trainingen vindt plaats in ons moderne opleidingsinstituut in Veenendaal, ongeveer 15 minuten rijden vanaf Utrecht direct aan de A12. Vanaf 2021 volg je onze security en privacy trainingen ook in Den Haag, Eindhoven en Drachten. Of tot slot Live Online, vanaf een eigen locatie.

Vraag stellen


TSTC - ICT en Security Trainingen
Plesmanstraat 62
3905 KZ Veenendaal

T: (+31)(0)318 58 14 80
F. (+31)(0)318 55 22 03
E. info@tstc.nl

Kvk Utrecht: 30166479

Routebeschrijving:

Per auto vanuit Utrecht:

Volg de A12 Utrecht richting Arnhem. Afslag nr. 23 Veenendaal West, Renswoude. Onder aan de afslag rechtsaf richting Veenendaal. Bij het 2e verkeerslicht links (Richting "De Compagnie"). U rijdt nu op de Grote Beer. TSTC is gevestigd in het 2e pand aan uw linkerhand. Eerste weg links (Plesmanstraat). Daarna weer links en aan het eind van de weg wederom links. U rijdt nu op de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw (gebouw "Compagnie"). Hier heeft TSTC een aantal eigen parkeerplaatsen, deze zijn gemarkeerd als 'TSTC' en "Tshukudu'. U kunt ook gratis parkeren op de parkeerplaatsen met de markering 'Innax'. TSTC is gevestigd op de 2e verdieping van Plesmanstraat 62.

Per auto vanuit Arnhem:

Volg de A12 Arnhem richting Utrecht. Afslag 23 Veenendaal - West. Onder aan de afslag rechtsaf richting Veenendaal. Bij het 3e verkeerslicht links (Richting "De Compagnie"). U rijdt nu op de Grote Beer. TSTC is gevestigd in het 2e pand aan uw linkerhand. Eerste weg links (Plesmanstraat). Daarna weer links en aan het eind van de weg wederom links. U rijdt nu op de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw (gebouw "Compagnie"). Hier heeft TSTC een aantal eigen parkeerplaatsen, deze zijn gemarkeerd als 'TSTC' en "Tshukudu'. U kunt ook gratis parkeren op de parkeerplaatsen met de markering 'Innax'. TSTC is gevestigd op de 2e verdieping van Plesmanstraat 62.

Per openbaar vervoer:

Station Veenendaal-de Klomp is het dichtstbij gelegen NS-station. Hier rijdt een bus (lijn 83) richting TSTC maar we zijn ook lopend bereikbaar. De afstand bedraagt 1,8 km. Vanuit het stationsgebouw loop je de Veenendaalseweg af. Je loopt daarbij onder de A12 door. De straat heet daarna Stationsstraat. Bij de stoplichten neem je de eerste straat rechts (de Grote Beer) en daarop de tweede straat rechts (Plesmanstraat).

Stel je vraag.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Verplicht