Acties!

TSTC organiseert regelmatig leuke acties en promoties waarmee het volgen van een training of traject nog aantrekkelijker wordt. Daarnaast sluiten we waar mogelijk aan bij landelijke subsidieregelingen die organisaties stimuleren om hun personeel klassikaal op te leiden. Hieronder vind je een overzicht van onze lopende acties.

 • 01

  MCSA 2016
  BUNDELKORTING

  Boek nu
  MCSA+Windows+Server+2016-01.png

  Je bent bij TSTC vrij om een MCSA Windows Server 2016 traject per module te volgen. Op deze manier kun je kennismaken met onze werkwijze en bepalen of deze aansluit op jouw manier van studeren. Maar ken je ons al beter en wil je gelijk het hele traject bij ons boeken, dan belonen we dat graag met een extra bundelkorting.

  Voor deze bundel betaal je een totaalbedrag van 6.250 euro exclusief BTW, kortom een korting van zo'n 25%!

  Uiteraard blijven de examens en onze 100% slagingsgarantie in deze actie gewoon inbegrepen. Wanneer je de drie onderdelen precies volgt, staat vrij dus je bent niet verplicht om het vervolg op je eerste training al van tevoren in te plannen. Wel zo flexibel.

 • 02

  CEH - ECSA v10 Pentest Bundel

  Boek nu
  EC-Council VAPT learning track.png

  In de 5-daagse Certified Ethical Hacker (CEH) training leer je alles over de gedachtengang, werkwijze en tools van hackers en andere cybercriminelen. Met deze kennis ben je ook in staat kleine testen en scans uit te voeren op een IT omgeving waarmee eventuele kwetsbaarheden aan het licht komen.

  Helaas is het niet mogelijk om in vijf dagen dieper in te gaan op de methodiek achter het penetratietesten, het analyseren van uitkomsten, het rapporteren daarvan en het binnen een scope uitsluiten van kwetsbaarheden. Juist deze onderwerpen komen aan bod in het vervolg op CEH: Certified Security Analyst (ECSA). Deze eveneens 5-daagse training geeft veel meer diepgang en hands-on uitdaging waarna je over de praktische vaardigheden beschikt om penetratietesten af te nemen.

  In combinatie met elkaar, leiden we je in de CEH en ECSA trainingen praktijkgericht op tot penetratietester. In 2018 kan dit extra voordelig met onze pentest bundel waarin je beide trainingen inclusief de CEH en ECSA multiple choince examens volgt voor € 6.495,- (exclusief BTW en optionele hotelaccommodatie) wat neerkomt op bijna 25% korting!

  Kijk hier voor meer informatie over beide trainingen:

 • 03

  CCFP - CHFI - Cryptography
  Chuck Easttom Bundel

  Boek nu
  CCFP boek Chuck Easttom.jpg

  Grondige kennis van encryptie- en cryptanalysis technieken om encryptie te breken, kan goed van pas komen bij digitaal forensisch onderzoek en daarbuiten. In maart 2017 bieden we je de unieke gelegenheid om je te verdiepen en certificeren in deze combinatie onder leiding van Chuck Easttom, forensisch expert, auteur van talloze boeken en artikelen hierover en eigenaar van meerdere patenten op het gebied van cryptography (www.chuckeasttom.com). 

  Kijk voor meer informatie per training op de desbetreffende pagina's:

  Week 1: Complete Introduction to Cryptography and Applications - 7 - 10 maart

  Week 2: CCFP (ISC2) / CHFI (EC-Council) Forensic Masterclass - 13 - 17 maart

  Chuck verrijkt beide trainingen met talloze praktijkvoorbeelden en labs die de stof verder tot leven wekken en van pas zullen komen in vergelijkbare praktijksituaties tijdens je loopbaan. 

  Wanneer je deze trainingen los van elkaar volgt, kost de combinatie € 6.745,- inclusief Cryptography en CHFI examen. Boek de trainingen nu gelijktijdig en volg ze achter elkaar voor € 5.395,- (een korting van 20%) inclusief een gesigneerd exemplaar van de CCFP All-in-One Guide!