Acties!

TSTC organiseert regelmatig leuke acties en promoties waarmee het volgen van een training of traject nog aantrekkelijker wordt. Daarnaast sluiten we waar mogelijk aan bij landelijke subsidieregelingen die organisaties stimuleren om hun personeel klassikaal op te leiden. Hieronder vind je een overzicht van onze lopende acties.

 • 01

  CIPP/E - CIPM
  DPO Ready Bundel

  Boek nu
  IAPP what you-ll learn.png

  De CIPP/E en CIPM titels van IAPP (The International Association of Privacy Professionals) worden internationaal gezien als dé standaard op het gebied van privacy certificering. De combinatie van beide sluit volgens diverse onderzoeken het beste aan op de rol van Data Protection Officer (DPO) of Functionaris gegevensbescherming (FG) waarbij CIPP/E het juridisch kader uitgebreid behandelt en CIPM dit operationeel maakt op privacy management gebied. 

  Bij gelijktijdige inschrijving voor beide trainingen kunt u gebruik maken van onze CIPP/E-CIPM bundelkorting waarbij u de trainingen volgt voor € 3.995,- in plaats van € 4.300,- (ex BTW). Beide examens, een jaar IAPP lidmaatschap, studiemateriaal en oefenvragen zijn in deze bundel inbegrepen. 

  U kiest zelf wanneer u de trainingen volgt zolang CIPM maar binnen een jaar na CIPP/E gevolgd wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld een datum plannen voor de CIPP/E training en de planning van CIPM pas bepalen zodra u geslaagd bent voor CIPP/E. Meer informatie en de beschikbare data van de trainingen vindt u op de desbetreffende cursuspagina's:

  Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

  Certified Information Privacy Manager (CIPM)

  Alleen bij TSTC garanderen we dat u beide titels in deze bundel zult behalen. Slaagt u niet voor één van de examens dan mag u de bijbehorende training nogmaals kosteloos bijwonen.

 • 02

  CEH - ECSA v10 Pentest Bundel

  Boek nu
  EC-Council VAPT learning track.png

  In de 5-daagse Certified Ethical Hacker (CEH) training leer je alles over de gedachtengang, werkwijze en tools van hackers en andere cybercriminelen. Met deze kennis ben je ook in staat kleine testen en scans uit te voeren op een IT omgeving waarmee eventuele kwetsbaarheden aan het licht komen.

  Helaas is het niet mogelijk om in vijf dagen dieper in te gaan op de methodiek achter het penetratietesten, het analyseren van uitkomsten, het rapporteren daarvan en het binnen een scope uitsluiten van kwetsbaarheden. Juist deze onderwerpen komen aan bod in het vervolg op CEH: Certified Security Analyst (ECSA). Deze eveneens 5-daagse training geeft veel meer diepgang en hands-on uitdaging waarna je over de praktische vaardigheden beschikt om penetratietesten af te nemen.

  In combinatie met elkaar, leiden we je in de CEH en ECSA trainingen praktijkgericht op tot penetratietester. In 2019 kan dit extra voordelig met onze pentest bundel waarin je beide trainingen inclusief de CEH en ECSA multiple choice examens volgt voor € 6.495,- (exclusief BTW en optionele hotelaccommodatie) wat neerkomt op bijna 25% korting!

  Kijk hier voor meer informatie over beide trainingen:

 • 03

  MCSA 2016
  BUNDELKORTING

  Boek nu
  MCSA+Windows+Server+2016-01.png

  Je bent bij TSTC vrij om een MCSA Windows Server 2016 traject per module te volgen. Op deze manier kun je kennismaken met onze werkwijze en bepalen of deze aansluit op jouw manier van studeren. Maar ken je ons al beter en wil je gelijk het hele traject bij ons boeken, dan belonen we dat graag met een extra bundelkorting.

  Voor deze bundel betaal je een totaalbedrag van 6.250 euro exclusief BTW, kortom een korting van zo'n 25%!

  Uiteraard blijven de examens en onze 100% slagingsgarantie in deze actie gewoon inbegrepen. Wanneer je de drie onderdelen precies volgt, staat vrij dus je bent niet verplicht om het vervolg op je eerste training al van tevoren in te plannen. Wel zo flexibel.