rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Security Monitoring is het stelsel van maatregelen (techniek en processen) dat erop is gericht vast te stellen of de beveiliging van de organisatie aantoonbaar effectief is. Een uitermate belangrijk aspect daarbij is controle. Hiervoor dienen alle informatie- verwerkende systemen en ICT hulpmiddelen informatie vast te leggen. Deze informatie wordt verzameld en kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij forensisch onderzoek, in geval van een elektronische inbraak of verdenking van fraude.
 

Programma

In deze nieuwe opleiding richt u zich op het op een gestructureerde manier verzamelen en vastleggen van security gerelateerde informatie. En de analyse en verwerking daarvan. De informatiebronnen in een organisatie zijn divers. Van technische objecten als firewalls en intrusion detection apparatuur tot overzichten van gebruikers en rollen. De analyse van de verkregen informatie moet voor de afnemers op een eenvoudige manier leiden tot kentallen en verbeteracties.
 

Doelgroep

ICT-architecten, ontwerpers, beheerders, security managers: iedereen die te maken krijgt met het ontwerpen en/of implementeren van een logging systeem of architectuur. Er wordt geen algemene kennis van informatiebeveiliging vereist.
 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht