rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions

Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions

Citrix XenDesktop 7 is de samenbundeling van de nieuwste versies van de virtualisatieproducten Citrix XenApp 6.X en Citrix XenDesktop 5.X.

Duur

5 dagen

Doelstelling


Deze training kan beschouwd worden als de instaptraining voor de nieuwste Citrix virtualisatie producten.

De training levert deelnemers de fundamentele skills voor het kunnen beheren en ondersteunen van een gecentraliseerde enterprise desktop- en applicatie delivery infrastructuur vanuit het datacenter met behulp van Citrix XenDesktop 7 en Citrix Provisioning Services 7. Hands-on oefenopdrachten maken de cursist bekend met alle onderdelen die van belang zijn bij het implementeren, beheren en up-to-date houden van een geoptimaliseerde (virtuele) werkplek, ongeacht lokatie of werkzaamheden van de eindgebruiker.


Doelgroep


Ervaren IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en Citrix Partner Network leden die XenDesktop 7 (het nieuwste applicatie- en desktopvirtualisatieplatform van Citrix) willen doorgronden. Beheerders en support personeel die verantwoording (gaan) dragen voor het managen en ondersteunen van gebruikers, applicaties en desktops.

Diegenen die zich willen certificeren tot Citrix Certified Associate (CCA) door het 1Y0-200 Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions examen te behalen.
Diegenen die zich willen certificeren tot Citrix Certified Professional of Expert for Apps and Desktops.


Certificering


Deze training bereidt de kandidaat voor op het Citrix examen 1Y0-200 Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions voor certificering tot Citrix Certified Associate (CCA) - Apps & Desktops.

NB
De Citrix Certified Associate certificering is tevens een verplicht onderdeel voor het behalen van de Citrix Certified Professional en de Citrix Certified Expert for Apps and Desktop certificeringen.

Rooster komende maanden:

Geen beschikbare data gevonden.

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht