CGEIT training - Certified in the Governance of Enterprise IT

In de CGEIT training doet u kennis op over het toepassen van organisatiebrede IT governance principes en handelingen. Met CGEIT toont u aan over de vaardigheden te beschikken om IT governance (= deugdelijk bestuur) in een organisatie aan te brengen en in staat bent dit complexe onderwerp holistisch aan te kunnen pakken waarmee u direct waarde toevoegt aan de onderneming. 

Deze training en de bijbehorende CGEIT certificering kunnen bijdragen aan uw status in discussies met betrekking tot cruciale issues rondom governance en strategische richtingen. Vaak is CGEIT daarom ook een opstap naar chief functies in een organisatie waar andere cursisten deze positie al bekleden. 

Eigenaren, besturen en hoger management verwachten dat IT direct waarde toevoegt aan de business. IT governance is daarmee een onmisbaar onderdeel van enterprise governance en succes. In deze training leert u bijvoorbeeld de IT strategie in lijn te brengen met de bredere business strategie zodat deze aansluit op en bijdraagt aan business doelstellingen.

Examen en certificering

Deze training bereidt u voor op het CGEIT examen van ISACA. Dit examen kan gedurende het hele jaar worden afgenomen op diverse locaties in Nederland, waaronder ook bij TSTC.

Er gelden geen toelatingseisen voor examendeelname. Wel dient u over voldoende relevante praktijkervaring te beschikken om de CGEIT titel bij een succesvol resultaat te mogen voeren. Voldoet u nog niet aan de gestelde eis dan is het mogelijk om deze ervaring op te doen nadat u geslaagd bent voor het examen. Cursisten die onverhoopt zakken voor het examen mogen kosteloos opnieuw deelnemen aan de klassikale training. Onze begeleiding stopt pas wanneer u slaagt.

Voor wie is de CGEIT training geschikt?

CGEIT is ontwikkeld voor professionals met management- of advies verantwoordelijkheden met betrekking tot IT governance. Te denken valt aan IT managers, IT directeurs, IT consultants, CIO's

Duur training

3 dagen

Globale inhoud

De CGEIT training en het examen bestaan uit onderstaande vier ‘job practice area’s’. ISACA toetst de invulling ervan continu aan de actualiteit zodat de training aan blijft sluiten op het hedendaagse profiel van verantwoordelijken voor IT Governance:

  • Domain 1: Governance of Enterprise IT 
  • Domain 2: IT Resources 
  • Domain 3: Benefits Realization 
  • Domain 4: Risk Optimization 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
28 - 30 november 2023 Veenendaal & Live Online Inschrijven
6 - 8 mei 2024 Veenendaal & Live Online Inschrijven
In overleg Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht