rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Let op, vanaf 24 februari 2020 verdwijnen de bij deze training behorende examens. De vanaf dan geldende nieuwe CCNP Enterprise certificering bereid je voor met de nieuwe CCNP Enterprise training.

CCNP is naast CCNA de bekendste certificering van Cisco op het gebied van Routers en Switches. Voor het behalen van deze certificering dien je te slagen voor drie examens. Deze Fast Track is een praktijkgerichte voorbereiding vol hands-on labs op alle drie de examens in tien klassikale dagen, verspreid over twee blokken van een week. Alleen bij TSTC volg je deze trainingen met 100% slagingsgarantie, bij elk examen is een eventuele herkansing inbegrepen en het is kosteloos mogelijk een training nogmaals bij te wonen.

Met een Cisco Certified Network Professional (CCNP) Routing and Switching certificering toon je aan over de vaardigheden te beschikken om complexe LAN en Enterprise WAN netwerken te kunnen plannen, implementeren, controleren en troubleshooten. Daarbij kun je samenwerken met specialisten op het gebied van geavanceerde beveiliging, voice-, wireless en video oplossingen.  

CCNP behandelt de implementatie van veilige IPv6 LAN- en WAN- routeroplossingen die helpt de voor bedrijven kritieke werkzaamheden te ondersteunen en brede invoering van BYOD (Bring Your Own Device) mogelijk maakt. Tevens leer je met de CCNP Routing & Switching certificering hoge beschikbaarheid van het netwerk mogelijk te maken en door middels van switch virtualisatie en schaalbare VPN technologiën andere filialen te ondersteunen en werknemers mobiel te laten werken.

Voor wie is de CCNP Fast Track training geschikt?

CCNP is bedoeld voor mensen die in een middelgroot of groot bedrijf werkzaam zijn, minimaal één jaar netwerkervaring hebben en effectief Cisco netwerk oplossingen moeten onderhouden en configureren in complexere situaties.

CCNP cursisten werken over het algemeen al in functies gerelateerd aan netwerkbeheer. De Routing en Switching protocol kennis die je in CCNP opdoet is zowel relevant voor fysieke netwerken als gevirtualiseerde netwerkfuncties.  

Gewenste voorkennis

De training CCNA (Routing & Switching) en examen met goed gevolg afgelegd

Duur training

10 dagen (verspreid over twee perioden) inclusief 3 examens na de trainingen

Globale inhoud

CCNP ROUTE 300-101
CCNP SWITCH 300-115
CCNP TSHOOT 300-135 

ROUTE 300-101
Module 1: Basic Network and Routing Concepts
Module 2: EIGRP Implementation
Module 3: OSPF Implementation
Module 4: Configuration of Redistribution
Module 5: Path Control Implementation
Module 6: Enterprise Internet Connectivity
Module 7: Routers and Routing Protocol Hardening 

SWITCH 300-115
Module 1: Basic Concepts and Network Design
Module 2: Campus Network Architecture
Module 3: Spanning Tree Implementation
Module 4: Configuring Inter-VLAN Routing
Module 5: Implementing High Availability Networks
Module 6: First Hop Redundancy Implementation
Module 7: Campus Network Security

TSHOOT 300-135
Module 1: Tools and Methodologies of Troubleshooting
Module 2: Troubleshooting at SECHNIK Networking Ltd
Module 3: Troubleshooting at TINC Garbage Disposal Ltd.
Module 4: Troubleshooting at PILE Forensic Accounting Ltd
Module 5: Troubleshooting at Bank of POLONA Ltd
Module 6: Troubleshooting at RADULKO Transport Ltd

 

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht