AZ-204 Training - Developing Solutions for Microsoft Azure

Let op: Deze training vervangt de AZ-203 training. Vanaf 30 augustus 2020 is het AZ-203 examen komen te vervallen en dien je te slagen voor het AZ-204 examen om de Microsoft Certified: Azure Developer Associate certificering te behalen. 

De AZ-204 training leert ontwikkelaars hoe ze end-to-end oplossingen kunnen creëren in Microsoft Azure. Deelnemers leren hoe ze Azure-rekenoplossingen kunnen implementeren, Azure Functions kunnen maken, web-apps kunnen implementeren en beheren, oplossingen kunnen ontwikkelen met behulp van Azure-opslag, authenticatie en autorisatie kunnen implementeren en hun oplossingen kunnen beveiligen met behulp van KeyVault en Managed Identities.

Later in de training leer je hoe je verbinding kunt maken met en gebruik kunt maken van Azure-services en services van derden, en hoe je op gebeurtenissen en berichten gebaseerde modellen in oplossingen kunt opnemen. De cursus behandelt ook monitoring, probleemoplossing en optimalisatie van Azure-oplossingen.

Wat mag je van verwachten van deze training bij TSTC? Een leuke sfeer met een focus op relevante hands-on praktijklabs, onze unieke 100% slagingsgarantie met indien nodig kosteloze herexamens, kleine groepsgroottes, vaardige, betrokken trainers en snel je certificering op zak! Je ontvangt al ruim voor de training het bijbehorende AZ-204 studiemateriaal ter voorbereiding op de training. Hiermee noteer je al je gerichte vragen voor de docent zodat je het maximale resultaat uit de klassikale dagen behaalt.

Examen en Certificering

Deze training bereidt voor op het 'Performance-based' AZ-204 - Developing Solutions for Microsoft Azure examen welke je na afloop van de training bij ons kunt inplannen op een tijdstip naar keuze. In Performance-based examens word je meer dan ooit getoetst op het feitelijk kunnen werken als Azure developer in plaats van puur het kunnen beantwoorden van meerkeuze vragen hierover. Alleen bij TSTC ontvang je op het AZ-204 examen 100% slagingsgarantie wat wil zeggen dat alle mogelijke herexamens tot één jaar na het volgen van de volledige 4-daagse training inbegrepen zijn. 

Je behaalt de Microsoft Certified: Azure Developer Associate certificering/titel wanneer je na deze training slaagt voor het AZ-204 - Developing Solutions for Microsoft Azure examen.

Voor wie is de AZ-204 training geschikt?

Deze training is geschikt voor (aankomend) Azure ontwikkelaars met bij voorkeur 1-2 jaar programmeer ervaring. We gaan er vanuit dat deelnemers kunnen programmeren en basiskennis hebben van Azure.

Verder is het aanbevolen dat je enige ervaring hebt met PowerShell of Azure CLI, het werken in de Azure portal en met minimaal één door Azure ondersteunde programmeertaal. De meeste voorbeelden in deze training worden getoond in C# .NET.

De doelgroep van deze training bestaat uit (aankomend) Azure Developers die cloudoplossingen ontwerpen en bouwen zoals applicaties en services. Ze nemen deel aan alle ontwikkelfasen, van ontwerp van oplossingen tot ontwikkeling en implementatie, tot testen en onderhoud. Ze werken samen met cloud solution architecten, cloud-DBA's, cloudbeheerders en klanten om de oplossing te implementeren.

Heb je nog praktisch geen Azure ervaring en kennis dan kan het verstandig zijn om eerst de 2-daagse Azure Fundamentals training te volgen. 

Duur training

5 dagen 

Globale inhoud

 • Module 1: Creating Azure App Service Web Apps
 • Module 2: Implement Azure functions
 • Module 3: Develop solutions that use blob storage
 • Module 4: Develop solutions that use Cosmos DB storage
 • Module 5: Implement IaaS solutions
 • Module 6: Implement user authentication and authorization
 • Module 7: Implement secure cloud solutions
 • Module 8: Implement API Management
 • Module 9: Develop App Service Logic Apps
 • Module 10: Develop event-based solutions
 • Module 11: Develop message-based solutions
 • Module 12: Monitor and optimize Azure solutions
 • Module 13: Integrate caching and content delivery within solutions

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht