rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

ISO 27701 Lead Auditor (PECB)

De in augustus 2019 gepubliceerde ISO / IEC 27701-norm is de eerste internationale norm die betrekking heeft op privacy management. De standaard helpt organisaties bij het opzetten, onderhouden en continu verbeteren van een Privacy Information Management System (PIMS) door het bestaande Information Security Management System (ISMS) te verbeteren, op basis van de vereisten van de ISO / IEC 27001 en de richtlijnen van ISO / IEC 27002. Het kan door elke organisatie gebruikt worden, ongeacht de omvang, complexiteit of het land waarin deze opereert.

Tijdens deze training verkrijgt u de kennis en vaardigheden om audits te plannen en uit te voeren in overeenstemming met ISO 19011 en ISO / IEC 17021-1 certificeringsproces.
 
Op basis van praktische oefeningen zult u kennis kunnen verwerven over de bescherming van de privacy in de context van de verwerking van persoonlijk identificeerbare informatie (PII), evenals master-audittechnieken en bekwaam worden om een ​​auditprogramma, auditteam te beheren, communicatie tot stand te brengen met klanten en los mogelijke conflicten op.

Course agenda

Day 1: Introduction to Privacy Information Management System (PIMS) and ISO/IEC 27701

Day 2: Audit principles, preparation, and launching of an audit

Day 3: On-site audit activities

Day 4: Closing the audit

Day 5: Certification exam

Duur training

5 dagen

 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
27 september - 1 oktober 2021 Veenendaal & Live Online Inschrijven
In overleg Veenendaal & Live Online Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht