rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

CompTIA CySA+ training - Cybersecurity Analyst

In deze training leer je de vaardigheden om proactief bevindingen van je netwerkverkeer vast te kunnen leggen, te monitoren en er effectief op te kunnen reageren. Daarnaast worden subgebieden als software- en applicatiebeveiliging, automatisering, threat hunting en de naleving van IT regelgeving benadrukt zodat je breed kennismaakt met de dagelijkse werkzaamheden van de security analyst.

Omdat aanvallers geleerd hebben traditionele, op handtekeningen gebaseerde oplossingen, zoals firewalls en antivirussoftware, te omzeilen, wordt een op analyses gebaseerde benadering van IT-security steeds belangrijker voor organisaties. In CompTIA CySA+ leer je gedragsanalyses op netwerken toepassen om de algehele staat van je IT beveiliging te verbeteren. Dit doe je onder andere door het identificeren en bestrijden van malware en ‘Advanced Persistent Threats’ (APT's), wat resulteert in een verbeterde zichtbaarheid van bedreigingen over een breed aanvalsoppervlak. Je leert proactief de beveiliging van een organisatie te verdedigen en continu te verbeteren.

Wat kan ik na deze training?

  • Kwetsbaarheden identificeren en oplossen
  • Gebruikmaken van technieken voor intelligence en detectie van bedreigingen (threat detection).
  • Gegevens analyseren en interpreteren
  • Preventieve maatregelen voorstellen
  • Effectief reageren op incidenten en daarvan herstellen

Voor wie is de CompTIA CySA+ training geschikt?

Security Analysten, Threat Intelligence Analysten, Security Engineers, Applicatiebeveiligings analysten, Incident Response of Incident Handlers, Compliance Analysten, Threat Hunters

Examen en Certificering

Deze training bereidt je voor op CompTIA's CySA+ (CS0-002) examen met onder andere hands-on en performance based vragen, waarmee je de bijbehorende CySA+ Cybersecurity Analyst certificering van CompTIA kunt behalen.

Duur training

5 dagen

Globale inhoud

  • Leverage intelligence and threat detection techniques
  • Analyze and interpret data
  • Identify and address vulnerabilities
  • Suggest preventative measures
  • Effectively respond to and recover from incidents

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
15 - 19 augustus 2022 Veenendaal & Live Online Inschrijven
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht