rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Orange Belt in Lean e-learning

Word een echte waste hunter oftewel een verspilling jager in jouw organisatie en leer om samen met je team continu te verbeteren met Lean voor (nog) meer toegevoegde waarde voor klanten.

Korte omschrijving van onze e-learning Lean Orange Belt

De Lean Orange Belt is een praktijkgerichte en actieve online opleiding waar je de basis van Lean leert. De e-learning biedt de diverse Lean onderwerpen in “bite size” aan. Je kunt dan ook de (korte) modules waar en wanneer je maar wilt volgen, of je nu thuis op de bank zit of in de trein op weg naar het werk of huis. Natuurlijk wordt ook de verbinding met jouw praktijk gemaakt! Je gaat aan de slag met je eigen lean praktijkopdracht en koppelt jouw uitwerking en bevindingen terug in onze online leeromgeving. Vervolgens wordt je uitwerking beoordeeld door onze trainers en krijg je feedback. Zo komen leren en direct verbeteren heel dicht bij elkaar.

Wat kun je als Orange Belt in Lean?

Na het afronden van je Lean Orange Belt opleiding weet je wat Lean wel en niet is. Je weet wat de vijf basisprincipes van Lean zijn, van het definiëren van het begrip ‘Waarde voor de klant’ tot aan streven naar perfectie door continu verbeteren. Je bent volledig thuis in de acht verspillingen van Lean en gebruikt deze in je Muda walks. Ook heb je geleerd om zelfstandig een kaizen uit te voeren, zoals een 5S kaizen waarmee je in 5 stappen werkplekken op een Lean manier gaat inrichten en duurzaam verbeteren.

Korte opsomming van de Lean onderwerpen die aan bod komen:

  • De 5 basisprincipes van Lean: waarde, de waardeketen, flow, pull en continu verbeteren
  • De 8 verspillingen van Lean
  • Kaizen 5S, in vijf stappen optimaliseren van werkplekken
  • Two Bin, Kanban en visual management
  • Lean prestatiegedrag vs verspillingsgedrag

Voor wie is de e-learning Orange Belt in Lean?

Voor iedereen die een goede basis in Lean wil opbouwen en toepassen in de eigen praktijk en maximale flexibiliteit zoekt in de momenten waarop aan de slag wordt gegaan met de training.

Orange Belt in Lean - duur ±  1½ dag

Rooster komende maanden:

Geen beschikbare data gevonden.

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht