IAPP Foundations of Privacy and Data Protection

Met de IAPP Foundations of Privacy and Data Protection training zet je de essentiële eerste stap op het gebied van professionele privacy kennis.

Deze uitgebreide 1-daagse training stelt organisaties en professionals snel in staat de grondbeginselen van privacy eigen te maken zonder de (niet altijd gewenste) diepgang te krijgen die de CIPP/E, CIPM en CIPT trainingen geven. IAPP Foundations of Privacy and Data Protection is beschikbaar in drie vormen: klassikale training, Live Online en online in eigen tempo (zelfstudie).

Het door experts geschreven curriculum van Foundations beschrijft de wettelijke en regelgevende kaders op het gebied van privacy. Het beschrijft algemene operationele processen en illustreert privacy op het werk door middel van casestudy's en praktijkvoorbeelden. Foundations leert ook een gemeenschappelijk taalgebruik dat helpt bij het duidelijk communiceren van privacykwesties tussen professionals binnen organisaties.

Voor wie is de IAPP Foundations of Privacy and Data Protection training geschikt?

Met behulp van deze training kunnen organisaties gemakkelijk individuele medewerkers of volledige afdelingen bijscholen op het gebied van de AVG / algemene privacykennis. Te denken valt hierbij voornamelijk aan (medewerkers bij) bedrijfsonderdelen met groeiende privacyverantwoordelijkheden, zoals marketing, human resources, IT/technologie en finance.

Vrijwel iedere medewerker in een organisatie kan gevraagd of ongevraagd met privacy gerelateerde vraagstukken te maken krijgen. Deze Foundations training geeft de benodigde basiskennis die op zo'n moment direct toepasbaar is.

Duur training

1 dag

Globale inhoud

  • Key Privacy Concepts
  • Fair Information Practices (FIPs)
  • The Data Life Cycle
  • Models for Data Protection Legislation
  • Major Privacy and Data Protection Laws
  • Case Studies
  • Emerging Topics

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Veenendaal & Live Online Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht