CISSP Training - Certified Information Systems Security Professional

Deze CISSP training is klassikaal, maar desgewenst ook Live Online bij te wonen. U volgt de training op afstand met onze eigen docent, kijkt mee met de slides en aantekeningen op het whiteboard en kunt vragen stellen wanneer u dat wilt. Eigenlijk dus gewoon zoals bij een klassikale training maar dan vanaf uw eigen locatie. Mocht de training Live Online toch niet helemaal naar wens zijn geweest, dan mag u deze op een later tijdstip kosteloos nogmaals klassikaal bij ons bijwonen.

De CISSP certificering van (ISC)2 wordt tegenwoordig als vereiste beschouwd bij een breed scala aan functies in de (IT) informatiebeveiliging. De kracht van CISSP is de complete ‘overview’ van alle facetten waar je als informatiebeveiliger direct of indirect mee te maken hebt. 

Het uit acht domeinen bestaande CISSP CBK (Common Body of Knowledge) bevat een uitgebalanceerde combinatie tussen beleid en techniek. Dit maakt een CISSP training interessant voor zowel technisch als tactisch of strategisch georiënteerde security specialisten.

De TSTC CISSP opleiding is uniek in Nederland en combineert effectief de voordelen van zelfstudie en klassikale training. Onze werkwijze vergroot niet alleen je kans van slagen bij het examen met jaarlijkse slagingspercentages van boven de 90%, maar geeft daarnaast de handvatten om de theoretische kennis succesvol toe te kunnen passen in je dagelijkse praktijk. 

Een CISSP training bij TSTC bestaat uit drie delen die je elk op hun eigen manier helpen bij het behalen van de certificering.

Deel één - Intakegesprek en Zelfstudie

Je start de training met een intakegesprek waarin je huidige kennis en ervaring worden besproken en je op basis daarvan persoonlijk advies krijgt over de meest optimale voorbereiding op de klassikale training. De zelfstudiefase wordt ondersteund met de volgende materialen die je tijdens het intakegesprek ontvangt: 

  • CISSP® Official Study Guide 9th edition;
  • Toegang tot het MyTSTC leerplatform met daarop oa:

- Een Assessment Test waarmee je kunt testen of je voorkennis voldoet aan de eisen om deel te nemen. Op basis van de antwoorden die je geeft, ontvang je eventueel extra video’s en/of teksten waarmee je alsnog aan de eisen kunt voldoen.

- Een digitale versie van het boek ‘CISSP Practice Exams 5th Edition - Shon Harris & Jonathan Ham (McGraw Hill Education)’. Dit boek bevat 1000+ oefenvragen waarmee je volledige examens kunt nabootsen en uitleg krijgt over de antwoorden

- Videomateriaal waarin de theoretische CISSP stof meer handen en voeten krijgt

- Een MemoTrainer waarmee je met een zelfbepaalde frequentie (bijvoorbeeld eens of twee keer per week) een zelfbepaalde hoeveelheid testvragen krijgt toegestuurd. Dit kan per push bericht op je mobiele device of per mail.

Aan de hand van een door ons gemaakte leeswijzer, bereid je jezelf zelfstandig voor op de training. Je dient voor aanvang van de training minimaal datgene wat in de leeswijzer staat te lezen (ongeveer 250 pagina's). Met deze kennis ben je optimaal voorbereid op de discussies, cases en presentaties in de klassikale training, waardoor de zelfstudie en training goed op elkaar aansluiten.

Deel twee - Klassikale 5-daagse training

Een praktijkervaren internationale trainer geeft handen en voeten aan de doorgenomen stof en filtert deze tot wat van belang is voor het behalen van het CISSP examen. De niveauverschillen tussen cursisten onderling zijn beperkt door de reeds doorlopen zelfstudiefase. Dit geeft de trainer gelegenheid sneller de diepte in te gaan en gerichter te trainen. 

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, volg je CISSP bij TSTC in een kleine groep van maximaal twaalf deelnemers waardoor er voldoende gelegenheid blijft voor individuele vragen en begeleiding. Voor een volledige focus op de training, maak je optioneel gebruik van onze hotelaccommodatie inclusief diner en ontbijt.

Deel drie - Laatste voorbereidingen examen

Met behulp van gerichte oefenvragen en het herhalen van eventuele knelpunten bereidt je jezelf voor op het CISSP examen. Wanneer je de eerste twee fasen goed doorlopen hebt, kun je snel na de training examen doen zodat alle stof nog vers aanwezig is.

Cursisten die onverhoopt zakken voor het examen mogen binnen een jaar na de oorspronkeijke deelname kosteloos opnieuw deelnemen aan de klassikale training. Onze begeleiding stopt pas wanneer je slaagt.

Voor wie is de CISSP training geschikt?

(IT) Security Manager, (IT) Security Officer, (IT) Security Specialist, Consultant, IT manager, Netwerkbeheerder

Globale Inhoud 

  • Domein 1: Security and Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity) 
  • Domein 2: Asset Security (Protecting Security of Assets) 
  • Domein 3: Security Architecture and Engineering (Engineering and Management of Security) 
  • Domein 4: Communications and Network Security (Designing and Protecting Network Security) 
  • Domein 5: Identity and Access Management (Controlling Access and Managing Identity)
  • Domein 6: Security Assessment and Testing (Designing, Performing, and Analyzing Security Testing)
  • Domein 7: Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
  • Domein 8: Software Development Security (Understanding, Applying, and Enforcing Software Security)
rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht