rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Voor organisaties en instellingen die hun (IT) personeel bewuster willen maken van de risico's van cybercriminaliteit, verzorgt TSTC ook workshops of seminars op maat. Deze kunnen op verzoek ook op locatie worden verzorgd.

(Ethical) Hacking workshops zijn interactief, bevatten veel relevante praktijkvoorbeelden en worden verzorgd door enthousiaste sprekers die ervaring hebben met diverse sectoren. De inhoud is aan te passen op voor de organisatie relevante onderwerpen waarbij ook eventuele incidenten die hebben plaats gevonden mee kunnen worden genomen. 

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via 0318 - 581480 of ons contactformulier

Duur training

In overleg, meestal 0,5 tot 3 dagen

 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht