CISSP-ISSAP training - Information Systems Security Architecture Professional

De CISSP-ISSAP training is klassikaal maar desgewenst ook Live Online bij te wonen. U volgt de training dan live op afstand met onze eigen docent, kijkt mee met de slides en aantekeningen op het whiteboard en kunt vragen stellen aan zowel de trainer als uw mede-cursisten. Eigenlijk dus gewoon alsof u bij de klassikale training aanwezig bent, maar dan vanaf uw eigen locatie. Mocht de training Live Online toch niet helemaal naar wens zijn geweest, dan mag u deze binnen een jaar kosteloos nogmaals klassikaal bij ons bijwonen.

Security professionals tonen met de CISSP certificering aan gedegen kennis te hebben van informatiebeveiliging in brede zin. De opzet van CISSP is echter niet om elk terrein even veel diepgang te geven. 

CISSP gecertificeerden die zich bezig (gaan) houden met design en implementatie van architectuur modellen, oplossingen en technologieën kunnen hun kennis daarom verdiepen met de ISSAP concentratie. ISSAP legt het analytische proces van informatiebeveiliging onder de loupe aan de hand van de voor Architectuur meest relevante domeinen uit het CISSP CBK.

Security architect
De Security architect speelt een leidende rol in de informatiebeveiliging van een organisatie. Hij is vrijwel altijd (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het design en de analyse van een organisatiebreed securityplan. ISSAP gecertificeerden kennen en gebruiken voor deze taak best practices en standaarden waarbij security architectuur boven alles in dienst staat van businessdoelen. 

Goed opgestelde plannen moeten zonder teveel moeite praktisch uitvoerbaar zijn en toch voldoende bescherming bieden voor de organisatie en zijn (kritieke) informatie. 

De rol van security architect kan zowel door in- als externe professionals worden ingevuld. Dit maakt ISSAP ook zeer geschikt voor consultants die hun vakgebied willen verbreden of kennis willen aantonen met certificering. In onze training wordt u met diverse voorbeelden en tips door de zes ISSAP domeinen geleid. Tevens is de training een ideale voorbereiding op het (ISC)2 examen. Om deel te nemen aan het ISSAP examen dient u in bezit te zijn van een geldige CISSP certificering.

Voor wie is de CISSP-ISSAP training geschikt?

Deelnemers zijn werkzaam als Security Architect, IT-Architect, Technical Security Architect, Security Consultant, Security Officer, Security Manager, IT Consultant, ICT-netwerk/ systeem beheerder of Auditor. 

Gewenste voorkennis

Van de deelnemers wordt minimaal HBO- werk- en denkniveau verwacht. Om deel te nemen aan het ISSAP examen dient u in bezit te zijn van een geldige CISSP certificering. 

Duur training

4 dagen 

Globale inhoud

Deze training omvat de zes CISSP-ISSAP domeinen: 

  • Architect for Governance, Compliance and Risk Management 
  • Security Architecture Modeling
  • Infrastructure Security Architecture 
  • Identity and Access Management (IAM) Architecture 
  • Architect for Application Security 
  • Security Operations Architecture 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
8 - 11 juli 2024 Veenendaal & Live Online Inschrijven
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht