MCSE: Cloud Platform and Infrastructure is één van de MCSE (Solutions Expert) specialisaties die je kunt behalen wanneer je bijvoorbeeld MCSA Windows Server 2012 of 2016 gecertificeerd bent.
Ben je nog niet MCSA Windows Server gecertificeerd, kijk dan eerst hier.

De MCSE: Cloud Platform and Infrastructure certificering toont aan dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om een uiterst efficiënt en modern datacenter te runnen en dat je expertise hebt op het gebied van cloudtechnologieën, identiteitsbeheer, systeembeheer, virtualisatie, opslag en netwerken.

Met de MCSE: Cloud Platform and Infrastructure certificering behaal je de juiste kwalificatie voor een functie als cloudbeheerder, cloudarchitect of specialist op het gebied van computerondersteuning of informatiebeveiliging.

Deze MCSE certificering vervalt niet en hercertificering is ook niet vereist. Elk kalenderjaar krijg je echter de kans om de certificering te verdienen en een extra vermelding te ontvangen op je transcript. Je doet dit door te slagen voor een uniek examen uit de lijst met optionele examens, waardoor je aantoont dat je bent blijven investeren in het uitbreiden of verdiepen van je vaardigheden op een specifiek technologisch gebied.

Op Windows Server gebied verzorgt TSTC Fast Tracks voor onderstaande electives waarmee je de MCSE: Cloud Platform and Infrastructure certificering behaalt of update:

70-413: Designing and Implementing a Server Infrastructure
70-414: Implementing an Advanced Server Infrastructure 

Naast deze twee losse Fast Tracks heeft TSTC een unieke 5-daagse combinatie Fast Track ontwikkeld waarin je in de kortst mogelijke tijd wordt voorbereid op bovenstaande examens.
Voor deelname aan deze training nemen we een assessment test af waarmee we een beeld krijgen van je reeds aanwezige Windows Server 2012 kennis (MCSA niveau).
Meer informatie over deze supersnelle Fast Track vind je hier: 

70-413 & 70-414 - Advanced Windows Server Infrastructure Fast Track

Naast bovenstaande trainingen verzorgen we ook Fast Tracks voor de volgende MCSE: Cloud Platform and Infrastructure electives:

70-246: Monitoring and Operating a Private Cloud
70-247: Configuring and Deploying a Private Cloud
70-533: Implementing Azure Infrastructure Solutions
70-744: Securing Windows Server 2016

Overweeg je wellicht in te schrijven voor een volledig MCSA en/of MCSE opleidingstraject dan kun je gebruik maken van onze scherp geprijsde bundels. Neem contact met ons op voor de voordeligste combinatie.

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
Traject data in overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht