rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

SSCP Training - Systems Security Certified Practitioner

Vanaf juni 2020 is deze training weer klassikaal maar desgewenst ook nog Live Online bij te wonen. Je volgt de training dan live op afstand met onze eigen docent, kijkt mee met de slides en aantekeningen op het whiteboard en kunt vragen stellen aan zowel de trainer als je mede-cursisten. Eigenlijk dus gewoon alsof je bij de klassikale training aanwezig bent, maar dan vanaf je eigen locatie. Mocht de training Live Online toch niet helemaal naar wens zijn geweest, dan mag je deze binnen een jaar kosteloos nogmaals klassikaal bij ons bijwonen.

CISSP is al jaren hét gewenste certificaat voor de ervaren security professional, bij voorkeur die met management verantwoordelijkheid. Voor IT Professionals met minder security ervaring of diegenen met voornamelijk hands-on, operationele security taken sluit CISSP minder goed aan, alleen al vanwege de gestelde ervaringseisen.

SSCP is ontwikkeld om juist deze doelgroep van relevante security kennis te voorzien. Deelnemers aan de SSCP training zijn vaak betrokken bij de implementatie, monitoring en het beheer van de IT infrastructuur in overeenstemming met informatiebeveiligingsrichtlijnen, -procedures en -eisen die data vertrouwelijkheid, integriteit en toegankelijkheid moeten garanderen. CISSP en SSCP gecertificeerde professionals spreken dezelfde security taal maar elk vanuit hun eigen perspectief zodat ze elkaar aanvullen in hun verschillende verantwoordelijkheden.

SSCP geeft tevens een complete overview van alle operationele security taken en is daarmee een nuttige training voor vrijwel elke IT professional die op zoek is naar een onafhankelijke, internationaal erkende security certificering.

Ter voorbereiding op de SSCP training ontvang je al bij inschrijving het bijbehorende studiemateriaal inclusief oefenvragen. Zo kom je beter voorbereid binnen in de klassikale training en kun je op basis van de doorgenomen stof gerichter vragen stellen aan de praktijkervaren docent. Resultaat is een interactieve cursus met meer diepgang op de zwaardere onderwerpen. Onze werkwijze vergroot daarnaast je kans van slagen bij het examen met jaarlijkse slagingspercentages van boven de 90%.

Certificering

Deze training bereidt je voor op het SSCP examen van (ISC)2. Dit examen kan gedurende het hele jaar bij Selected Pearson Vue examencentra worden afgenomen.

Er gelden geen toelatingseisen voor examendeelname. Wel dien je over één jaar full-time betaalde werkervaring te beschikken in één of meer van de zeven SSCP domeinen om de certificering bij een succesvol resultaat te mogen voeren. Voldoe je nog niet aan de gestelde eis dan is het mogelijk om deze ervaring op te doen nadat je geslaagd bent voor het examen.

Cursisten die onverhoopt zakken voor het examen mogen kosteloos opnieuw deelnemen aan de klassikale training. Onze begeleiding stopt pas wanneer je slaagt.

Voor wie is de SSCP training geschikt?

Netwerk Security Specialist, Systeem- Netwerkbeheerder, Security Analist, Systems Engineer, Security Consultant / Specialist, Security Beheerder, Systeem- Netwerk Analist, Database beheerder

Duur training

4 dagen

Globale Inhoud

SSCP omvat de volgende domeinen:

  • Domein 1 - Access Controls 
  • Domein 2 - Security Operations and Administration 
  • Domein 3 - Risk Identification, Monitoring, and Analysis 
  • Domein 4 - Incident Response and Recovery 
  • Domein 5 - Cryptography 
  • Domein 6 - Networks and Communications Security 
  • Domein 7 - Systems and Application Security 

 

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
17 - 20 januari 2022 Veenendaal & Live Online Inschrijven
28 - 31 maart 2022 Veenendaal & Live Online Inschrijven
7 - 10 juni 2022 Veenendaal & Live Online Inschrijven
in overleg Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht