rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

AZ-203 Training - Azure Developer Associate

(Let op: omdat het AZ-203 examen per 30 augustus 2020 is komen te vervallen, wordt deze training niet meer verzorgd. De vervanger voor AZ-203 is AZ-204 waarmee de Microsoft Certified: Azure Developer Associate certificering kan worden behaald.)

In deze cursus doe je de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om Azure IaaS-services en -functies in ontwikkeloplossingen te implementeren. De cursus behandelt het inrichten van virtuele machines, het gebruik van Batch Service voor het inzetten / onderhouden van resources en het maken van container oplossingen met behulp van Azure Kubernetes Service.

Op dag twee leer je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Azure Platform as a Service-functies en -services in ontwikkeloplossingen te implementeren. Je leert Azure App Service-bronnen te maken en beheren, push- en offline-synchronisatie te integreren in mobiele apps en hoe je een API kunt documenteren. Tevens doe je kennis op over het maken van Azure-functies en het testen daarvan.

We vervolgen de cursus met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Azure-opslagservices en -functies in ontwikkeloplossingen te benutten. Denk hierbij aan Azure Table-opslag, Azure Cosmos DB, Azure Blob en het ontwikkelen van relationele databases in Azure. Tevens leer je alles over het opnemen van Azure-authenticatie- en autorisatiediensten in ontwikkeloplossingen. Je leert hoe een identiteit wordt beheerd en gebruikt in Azure-oplossingen met behulp van het Microsoft-identiteitsplatform, doet kennis op over toegangscontrole (op claims gebaseerde autorisatie en op rollen gebaseerde toegangscontrole) en hoe je veilige data-oplossingen kunt implementeren. We maken hierbij gebruik van Azure CLI, REST en applicatiecode.

Na de training ben je in staat om applicaties die in Azure worden gehost, efficiënt en zoals bedoeld te laten werken. Om dit te bereiken leer je in deze training hoe Azure Monitor werkt en hoe je tools zoals Log Analytics en Application Insights gebruikt om beter te begrijpen wat er in een applicatie gebeurt. Je leert hoe je automatisch schalen kunt implementeren, oplossingen kunt instrumenteren ter ondersteuning van monitoring en logging, en Azure Cache- en CDN-opties kunt gebruiken om de eindgebruikerservaring te verbeteren.

Tot slot behandelen we de communicatie tussen apps en services waarbij je eigen API's maakt en beheert met behulp van API Management en leert hoe je de verschillende op gebeurtenissen en berichten gebaseerde services in Azure kunt gebruiken in ontwikkeloplossingen. Ook hierbij maak je gebruik van Azure Portal, Azure CLI, REST en applicatiecode.

Wat mag je van verwachten van deze training bij TSTC? Een leuke sfeer met een focus op relevante hands-on praktijklabs, onze unieke 100% slagingsgarantie met indien nodig kosteloze herexamens, kleine groepsgroottes, vaardige, betrokken trainers en snel je certificering op zak! Je ontvangt al ruim voor de training het bijbehorende AZ-203 studiemateriaal ter voorbereiding op de training. Hiermee noteer je al je gerichte vragen voor de docent zodat je het maximale resultaat uit de klassikale dagen behaalt.

Examen en Certificering

Deze training bereidt voor op het 'Performance-based' AZ-203 - Developing Solutions for Microsoft Azure examen welke je na afloop van de training bij ons kunt inplannen op een tijdstip naar keuze. In Performance-based examens word je meer dan ooit getoetst op het feitelijk kunnen werken als Azure developer in plaats van puur het kunnen beantwoorden van meerkeuze vragen hierover. Alleen bij TSTC ontvang je op het AZ-203 examen 100% slagingsgarantie wat wil zeggen dat alle mogelijke herexamens tot één jaar na het volgen van de volledige 4-daagse training inbegrepen zijn. 

Je behaalt de Microsoft Certified: Azure Developer Associate certificering/titel wanneer je na deze training slaagt voor het AZ-203 - Developing Solutions for Microsoft Azure examen.

Voor wie is de AZ-203 training geschikt?

Deze training is geschikt voor (aankomend) Azure ontwikkelaars met bij voorkeur 1-2 jaar programmeer ervaring. We gaan er vanuit dat deelnemers kunnen programmeren en basiskennis hebben van Azure.

Verder is het aanbevolen dat je enige ervaring hebt met PowerShell of Azure CLI, het werken in de Azure portal en met minimaal één door Azure ondersteunde programmeertaal. De meeste voorbeelden in deze training worden getoond in C# .NET.

De doelgroep van deze training bestaat uit (aankomend) Azure Developers die cloudoplossingen ontwerpen en bouwen zoals applicaties en services. Ze nemen deel aan alle ontwikkelfasen, van ontwerp van oplossingen tot ontwikkeling en implementatie, tot testen en onderhoud. Ze werken samen met cloud solution architecten, cloud-DBA's, cloudbeheerders en klanten om de oplossing te implementeren.

Heb je nog praktisch geen Azure ervaring en kennis dan kan het verstandig zijn om eerst de 2-daagse Azure Fundamentals training te volgen. 

Duur training

5 dagen 

Globale inhoud

Develop Azure Infrastructure as a Service compute solutions

 • Module 1: Implement solutions that use virtual machines
 • Module 2: Implement batch jobs by using Azure Batch Services
 • Module 3: Create containerized solutions

Develop Azure Platform as a Service compute solutions

 • Module 1: Create App Service web apps
 • Module 2: Creating Azure App Service mobile apps
 • Module 3: Create Azure App Service API apps
 • Module 4: Implement Azure Functions

Develop for Azure storage

 • Module 1: Develop solutions that use Azure Table storage
 • Module 2: Develop solutions that use Azure Cosmos DB storage
 • Module 3: Develop solutions that use a relational database
 • Module 4: Develop solutions that use Microsoft Azure Blob storage

Implement Azure security

 • Module 1: Implement authentication
 • Module 2: Implement access control
 • Module 3: Implement secure data solutions

Monitor, troubleshoot, and optimize Azure solutions

 • Module 1: Introduction to Azure Monitor
 • Module 2: Develop code to support scalability of apps and services
 • Module 3: Instrument solutions to support monitoring and logging
 • Module 4: Integrate caching and content delivery within solutions

Connect to and consume Azure and third-party services

 • Module 1: Develop an App Service Logic App
 • Module 2: Integrate Azure Search within solutions
 • Module 3: API Management
 • Module 4: Develop event-based solutions
 • Module 5: Develop message-based solutions

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht