rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

AZ-104 Training - Microsoft Azure Administrator

(Let op: Deze training vervangt per 1 april 2020 de AZ-103 training. Vanaf 30 juni 2020 vervalt het AZ-103 examen en dien je te slagen voor het AZ-104 examen om de Microsoft Certified: Azure Administrator Associate certificering te behalen)

De Azure AZ-104 training is weer klassikaal maar desgewenst ook nog Live Online bij te wonen. Je volgt de training dan live op afstand met onze eigen docent, kijkt mee met de aantekeningen op het whiteboard, doet mee met alle labs en kunt vragen stellen aan zowel de trainer als je mede-cursisten. Eigenlijk dus gewoon alsof je bij de klassikale training aanwezig bent, maar dan vanaf je eigen locatie. Mocht de training Live Online toch niet helemaal naar wens zijn geweest, dan mag je deze op een later tijdstip kosteloos nogmaals klassikaal bij ons bijwonen.

In deze 4-daagse training doe je praktijkgericht de benodigde kennis en vaardigheden op om te kunnen functioneren als Microsoft Azure beheerder. Als Azure beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van Azure identiteiten en governance, de implementatie en het beheer van storage, de inzet en het beheer van Azure rekenresources, de configuratie en het beheer van virtuele netwerken en het monitoren en de back-up van Azure resources. 

Wat mag je verwachten van deze training bij TSTC? Een leuke sfeer met een focus op relevante hands-on praktijklabs, onze unieke 100% slagingsgarantie met indien nodig kosteloze herexamens, kleine groepsgroottes, vaardige, betrokken trainers en snel je certificering op zak! Je ontvangt al ruim voor de training het bijbehorende AZ-104 studiemateriaal ter voorbereiding op de training. Hiermee noteer je al je gerichte vragen voor de docent zodat je het maximale resultaat uit de klassikale dagen behaalt.

Examen en Certificering

Deze training bereidt voor op het 'Performance-based' AZ-104 - Microsoft Azure Administrator examen welke je na afloop van de training bij ons kunt inplannen op een tijdstip naar keuze. In Performance-based examens word je meer dan ooit getoetst op het feitelijk kunnen werken als Azure beheerder in plaats van puur het kunnen beantwoorden van meerkeuze vragen hierover. Alleen bij TSTC ontvang je op het AZ-104 examen 100% slagingsgarantie wat wil zeggen dat alle mogelijke herexamens tot één jaar na het volgen van de volledige 4-daagse training inbegrepen zijn. 

Je behaalt de Microsoft Certified: Azure Administrator Associate certificering/titel wanneer je na deze training slaagt voor het AZ-104 - Microsoft Azure Administrator examen.

Voor wie is de AZ-104 training geschikt?

Deze training is geschikt voor (aankomend) Azure-beheerders die Azure cloudservices beheren die betrekking hebben op opslag-, beveiligings-, netwerk- en compute cloud-mogelijkheden.

In je huidige of toekomstige rol neem je bijvoorbeeld aanvragen aan voor infrastructuurdiensten, -applicaties en -omgevingen. Je doet aanbevelingen over services die gebruikt kunnen worden voor optimale prestaties en schaalbaarheid, rekening houden met beschikbaarheid, grootte, monitoring etc. 

Heb je nog praktisch geen Azure ervaring en kennis dan kan het verstandig zijn om eerst de 2-daagse Azure Fundamentals training te volgen. 

Duur training

4 dagen 

Globale inhoud

Manage Azure identities and governance 

 • Module 1: Manage Azure AD objects
 • Module 2: Manage role-based access control (RBAC)
 • Module 3: Manage subscriptions and governance

Implement and manage storage

 • Module 1: Manage storage accounts
 • Module 2: Manage data in Azure Storage
 • Module 3: Configure Azure files and Azure blob storage

Deploy and manage Azure compute resources

 • Module 1: Configure VMs for high availability and scalability
 • Module 2: Automate deployment and configuration of VMs
 • Module 3: Create and configure VMs
 • Module 4: Create and configure containers
 • Module 5: Create and configure Web Apps

Configure and manage virtual networking

 • Module 1: Implement and manage virtual networking
 • Module 2: Configure name resolution
 • Module 3: Secure access to virtual networks
 • Module 4: Configure load balancing
 • Module 5: Monitor and troubleshoot virtual networking
 • Module 6: Integrate an on-premises network with an Azure virtual network

Monitor and back up Azure resources

 • Module 1: Monitor resources by using Azure Monitor
 • Module 2: Implement backup and recovery

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
6 - 9 februari 2023 Veenendaal & Live Online Inschrijven
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht