rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Online expert sessie - Corona vs AVG (door mr. drs. Jeroen Terstegge)

DE SESSIE VAN DINSDAG 24 MAART ZIT INMIDDELS VOL. WE HEBBEN EEN EXTRA SESSIE INGEPLAND OP WOENSDAG 25 MAART, WEDEROM TUSSEN 9.30 EN 11.30 UUR. 

Hoe leeft u de AVG na tijdens de huidige coronacrisis? Veel bedrijven en instellingen worstelen met vragen. Mogen we de temperatuur meten van werknemers of bezoekers? Mag of moet ik een (vermoeden van) een besmetting melden bij de GGD? Wat mogen we van medewerkers verwachten en vragen nu ze thuis werken?

Privacydeskundige mr. drs. Jeroen Terstegge (één van onze CIPP/E trainers) beantwoordt tijdens een live online ochtendsessie de meest gestelde vragen rondom de coronacrisis en de privacywetgeving. Wat staat er in de AVG? Wat is in deze het afwegingskader? Wat zegt de AP hierover? En wat zeggen toezichthouders in het buitenland? Deze en uw eigen vragen worden uitgebreid behandeld zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn in deze onzekere periode.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

- Directeuren, managers
- Privacy officers, FG’s
- Bedrijfsjuristen
- Beveiligingsmanagers
- Iedereen die met AVG gerelateerde vragen worstelt nav de coronacrisis
 
- Waar: Online (live)
- Wanneer: Dinsdag 24 maart 2020 (9.30 - 11.30u).
- Vorm: Presentatie + Q&A
- Kosten: 99 euro (ex BTW) inclusief bewijs van deelname

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
VOL - Dinsdag 24 maart - VOL Online Inschrijven
Woensdag 25 maart 2020 (9.30 - 11.30 u) Online Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht