DP-900 training - Microsoft Azure Data Fundamentals

In deze 1-daagse introductietraining leer je de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving, doe je basisvaardigheden op in clouddatadiensten en ontwikkel je basiskennis op het gebied van clouddatadiensten in een Microsoft Azure omgeving.

Je leert belangrijke dataconcepten herkennen en beschrijven zoals relationeel, niet-relationeel, big data en analytics, en vervolgens onderzoeken hoe deze technologie wordt geïmplementeerd met behulp van Microsoft Azure.

We onderzoeken de rollen, taken en verantwoordelijkheden in de wereld van data. Je verkent het aanbod van relationele gegevens, krijgt begrip van het inrichten en implementeren van relationele databases en hoe je relationele gegevens kunt opvragen via de cloud data oplossingen van Microsoft Azure.

Je maakt kennis met het aanbod van niet-relationele data, het aanleveren en implementeren daarvan en niet-relationele data opslag met behulp van Microsoft Azure.

Je leert de verwerkingsopties kennen die beschikbaar zijn voor het bouwen van oplossingen voor data analyse in Azure. We bekijken wat de Azure Synapse Analytics, Azure Databricks en Azure HDInsight oplossingen doen en je leert wat Power BI is, inclusief de bouwstenen daarvan en hoe deze samenwerken.

Wat kan ik na deze training?

  • Belangrijke data concepten in Azure benoemen en uitleggen
  • Relationele data concepten in Azure uitleggen
  • Niet-relationele data concepten in Azure uitleggen
  • De componenten van een modern data warehouse in Azure identificeren

Examen en Certificering

Deze training bereidt je voor op het bijbehorende en inbegrepen DP-900 Microsoft Azure Data Fundamentals examen. Wanneer je slaagt voor dit examen, behaal je de titel Microsoft Certified: Azure Data Fundamentals.

Voor wie is de DP-900 training geschikt?

De doelgroep van deze training bestaat uit personen die de fundamenten van databaseconcepten in een cloudomgeving willen leren, basisvaardigheden in clouddatadiensten willen opdoen en fundamentele kennis van clouddatadiensten binnen Microsoft Azure willen opbouwen.

Duur training

1 dag

Globale inhoud

  • Module 1: Explore core data concepts
  • Module 2: Explore relational data in Azure
  • Module 3: Explore non-relational data in Azure
  • Module 4: Explore modern data warehouse analytics in Azure

Rooster komende maanden:

Startdatum Locatie
In overleg Veenendaal Inschrijven

Cursisten over deze cursus:

Geen testimonials gevonden.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht