rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
Homepage TSTC.png

Winnaar 'TSTC Websitetest'

In de TSTC nieuwsbrief van 26 mei jl. kregen onze lezers de vraag voorgelegd onze nieuwe website te testen en daarmee kans te maken op een gratis training. 

Door Roderick Commerell

We willen iedereen bedanken voor de soms zeer uitgebreide mails en verslagen. Niet alles is op te lossen, een aantal punten zijn smaakgebonden maar we hebben ook veel punten ontvangen waar we de komende periode mee aan de slag gaan. Hiermee hopen we het bezoek aan onze website nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken. Nogmaals bedankt daarvoor!

Uiteraard hebben we ook een winnaar geselecteerd: Esther Zijlstra van de Gemeente Nijmegen

Zij nam ons mee in een uitgebreide gebruikservaring, zowel op de desktop als mobiel. Met name haar opmerkingen over de zoekfunctie waren een eye opener. Uit alles bleek dat er uitvoerig onderzoek was gedaan en er nagedacht was over mogelijke oplossingen. Esther, gefeliciteerd met de gewonnen training! 

Uiteraard blijven nieuwe verbeterpunten welkom, mocht je iets missen of opmerken op onze website dan horen we dat altijd graag. 

6 jaren geleden
Deel: