rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
Homepage TSTC.png

Winnaar 'TSTC Websitetest'

In de TSTC nieuwsbrief van 26 mei jl. kregen onze lezers de vraag voorgelegd onze nieuwe website te testen en daarmee kans te maken op een gratis training. 

Door Roderick Commerell

We willen iedereen bedanken voor de soms zeer uitgebreide mails en verslagen. Niet alles is op te lossen, een aantal punten zijn smaakgebonden maar we hebben ook veel punten ontvangen waar we de komende periode mee aan de slag gaan. Hiermee hopen we het bezoek aan onze website nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken. Nogmaals bedankt daarvoor!

Uiteraard hebben we ook een winnaar geselecteerd: Esther Zijlstra van de Gemeente Nijmegen

Zij nam ons mee in een uitgebreide gebruikservaring, zowel op de desktop als mobiel. Met name haar opmerkingen over de zoekfunctie waren een eye opener. Uit alles bleek dat er uitvoerig onderzoek was gedaan en er nagedacht was over mogelijke oplossingen. Esther, gefeliciteerd met de gewonnen training! 

Uiteraard blijven nieuwe verbeterpunten welkom, mocht je iets missen of opmerken op onze website dan horen we dat altijd graag. 

5 jaren geleden
Deel: