Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
 • Quantum2.jpg

  Quantum Computing uitgelegd

  Quantum computers. Vaak hoor je die term in het nieuws of lees je erover op het internet. Maar wat zijn dat nou eigenlijk voor computers? Omdat er veel wis- en natuurkunde mee gepaard gaat, is het moeilijk om uitleg te vinden die voor iedereen te begrijpen is. Daarom heeft onze trainer Marco Dufour dit artikel geschreven, zodat het voor eenieder duidelijk wordt wat quantum computing inhoudt en wat je er nou eigenlijk van kunt (en mag) verwachten. Een aantal termen zijn niet vertaald vanuit het Engels, omdat deze zeer gangbaar zijn en de Nederlandse vertaling het er vaak niet duidelijker op maakt.

  1 jaar geleden
 • Homepage TSTC.png

  Winnaar 'TSTC Websitetest'

  In de TSTC nieuwsbrief van 26 mei jl. kregen onze lezers de vraag voorgelegd onze nieuwe website te testen en daarmee kans te maken op een gratis training. 

  7 jaren geleden
 • NextGen Infra.png

  Wat de boer niet kent... Verandering door kennis

  Als je de IT infrastructuur beter passend voor de business wil maken, dan moet je blijvend vernieuwen en innoveren.  Hiervoor is het essentieel om over de juiste kennis te beschikken. Want wat de boer niet kent, dat eet ‘ie niet.

   

  Veel organisaties hebben moeite met het blijvend verbeteren van hun IT infrastructuur, wat er toe leidt dat deze de business niet volledig ondersteund.

  7 jaren geleden
 • shift.jpg

  Expertvisies, interactie en praktische handvatten voor een solide cloudstrategie

  Tijdens Shift16 op woensdag 1 juni in ’t Spant! In Bussum nemen we u mee naar de praktijk: hoe creëert u een schaalbare IT omgeving.

   

  • Welke uitdagingen komt u tegen op de weg daar naar toe?
  • En hoe behoudt u grip op IT in de cloud?

   

  U hoort van experts, vakgenoten en andere toonaangevende organisaties welke keuzes in de cloud zij hebben gemaakt en welke kansen het hen biedt.

  Bekijk hier het programma, of meld u direct aan via cloud.heliview.nl/aanmelden

   

  7 jaren geleden