rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
 • Homepage TSTC.png

  Winnaar 'TSTC Websitetest'

  In de TSTC nieuwsbrief van 26 mei jl. kregen onze lezers de vraag voorgelegd onze nieuwe website te testen en daarmee kans te maken op een gratis training. 

  5 jaren geleden
 • NextGen Infra.png

  Wat de boer niet kent... Verandering door kennis

  Als je de IT infrastructuur beter passend voor de business wil maken, dan moet je blijvend vernieuwen en innoveren.  Hiervoor is het essentieel om over de juiste kennis te beschikken. Want wat de boer niet kent, dat eet ‘ie niet.

   

  Veel organisaties hebben moeite met het blijvend verbeteren van hun IT infrastructuur, wat er toe leidt dat deze de business niet volledig ondersteund.

  5 jaren geleden
 • shift.jpg

  Expertvisies, interactie en praktische handvatten voor een solide cloudstrategie

  Tijdens Shift16 op woensdag 1 juni in ’t Spant! In Bussum nemen we u mee naar de praktijk: hoe creëert u een schaalbare IT omgeving.

   

  • Welke uitdagingen komt u tegen op de weg daar naar toe?
  • En hoe behoudt u grip op IT in de cloud?

   

  U hoort van experts, vakgenoten en andere toonaangevende organisaties welke keuzes in de cloud zij hebben gemaakt en welke kansen het hen biedt.

  Bekijk hier het programma, of meld u direct aan via cloud.heliview.nl/aanmelden

   

  5 jaren geleden