Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
 • offsec-student-certified-emblem-rgb-oscp-1.png

  OSCP training bij TSTC

  Afgelopen week verzorgden Jim O' Gorman (President Offensive Security) en zijn collega Benjamin Wilson weer hun live OSCP - Pentesting with Kali Linux (PWK) training bij TSTC. In deze derde sessie op onze locatie trainden ze een groep van dertig pentesters en redteamers ter voorbereiding op het 24-uurs OSCP examen en de daarbij behorende labs. Hoogtepunt was de Capture The Flag (CTF) night op donderdagavond die vergezeld werd door een grote stapel XXL pizza's.

  6 maanden geleden
 • Duane.jpg

  Presentatie Red vs Blue Teaming Infosecurity 2019

  Op 31 oktober en 1 november jl. verzorgde onze trainer Duane Anderson een seminar over Red vs Blue Teaming op de Infosecurity expo in Utrecht. 

   

  Omdat we veel vragen kregen van bezoekers die de presentatie nog een keer rustig terug wilden lezen, hebben we deze online gezet. Je kunt de pdf hier bekijken.

   

  Duane heeft ook een 2-daagse workshop over dit onderwerp ontwikkeld waarin deelnemers zich aan kunnen sluiten bij een red of blue team en van daaruit diverse IT omgevingen proberen aan te vallen of juist te beveiligen. Alle informatie over deze workshop die je bij TSTC kunt volgen staat hier.

   

  7 maanden geleden
 • global-awards-2018-s.jpg

  TSTC wint dubbel op EC-Council awards 2018

  Op de Hacker Halted conferentie in Atlanta USA is TSTC tweemaal in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de jaarlijkse EC-Council Global Awards. Na deze prijs in 2012, 2013, 2016 al te hebben gewonnen, zijn we ook dit jaar weer bekroond tot ATC (Accredited Training Center) of the Year voor de regio Europa. Met deze prijs worden opleiders die een extra bijdrage leveren aan de kwaliteit van EC-Council trainingen (zoals bijvoorbeeld CEH, C|CISO en ECSA) en het opleiden van security professionals in hun regio in het zonnetje gezet.

  9 maanden geleden
 • logo-infosecurity1.png

  Als VIP naar Infosecurity 2018 in Utrecht

  De zomer is weer (bijna) voorbij, tijd om u aan te melden voor de Infosecurity expo in Utrecht, dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals! Ook dit jaar is TSTC weer met een stand vertegenwoordigd en ontmoeten we u graag voor een gesprek over security- privacy- en IT training of een nadere kennismaking. Tevens zullen we op beide dagen tussen 14.00 en 14.30 uur een seminar verzorgen in Theater 09 Cyber Security: Red Team vs. Blue Team Hands-on Scenarios.

  10 maanden geleden
 • banner-bhs2018.jpg

  Ontmoet TSTC op de Black Hat Sessions 2018

  Op donderdag 14 juni 2018 organiseert Secura (voorheen Madison Gurkha) de 16e editie van de Black Hat Sessions in Nieuwegein. Nationale en internationale sprekers praten u bij over onderwerpen als GDPR, Red Teaming, Hardware Hacking, Privacy, IoT en Cloud Security. Ook dit jaar sponsort TSTC dit evenement waarmee we u 10% korting kunnen aanbieden op de toegangsprijs van 320 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode TSTC#8r#swU en meld u aan via het online inschrijfformulier. Uiteraard zijn we ook met een stand aanwezig en praten we u graag bij over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT-, Security- en Privacy training.

  1 jaar geleden
 • EC-Council VAPT learning track.png

  Lancering CEH v10 en ECSA v10 trainingen

  Afgelopen week (maart 2018) lanceerde EC-Council de nieuwe v10 versies van hun populaire Certified Ethical Hacker (CEH) en Certified Security Analyst (ECSA) trainingen. Beide titels zijn beter op elkaar afgestemd en naast de theoretische meerkeuze examens zijn er extra CEH en ECSA Practical titels toegevoegd waarmee gecertificeerden nu ook hun praktische kennis kunnen aantonen. In deze blog nemen we de belangrijkste veranderingen en toevoegingen door.

  1 jaar geleden
 • banner5_nl.gif

  TSTC op Infosecurity 2017 vakbeurs

  Op 1 en 2 november 2017 is TSTC weer met een stand en spreker aanwezig op Infosecurity, dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Ook dit jaar wordt Infosecurity georganiseerd in de Utrechtse jaarbeurs (Hal 1). U bezoekt ons op standnummer 01.B094 om weer eens bij te praten, een kennismaking en/of uitleg over onze nieuwe trainingen zoals bijvoorbeeld Privacy Core (e-learning oplossing voor privacy awareness), GCIH, GSEC en CDPO (Certified Data Protection Officer).

  1 jaar geleden
 • BHS_header_2017_02.jpg

  Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition

  TSTC zal deze week als sponsor aanwezig zijn op onderstaand congres. U kunt zich nog inschrijven om op deze dag aanwezig te zijn, bij te praten, mee te doen met de hackerworskhop of te luisteren naar de interessante sprekers. 

   

  It’s all about the Data 

   

  Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de Reehorst in Ede met een inspirerende dag vol technische- en niet-technische lezingen, workshops en presentaties. Schrijf nu in voor deze jubileumeditie

  2 jaren geleden
 • wannacry-screencap_thumb800.jpg

  WannaCry for Dummies

  Een aantal weken geleden werd de IT-wereld opgeschrikt door het fenomeen "WannaCry". Social media pikten deze vorm van ransomware razendsnel op, waarna deze viral ging. De kranten stonden er vol van en met grote chocoladeletters werd verkondigd dat dit één van de grootste aanvallen ooit was op het gebied van cybercrime. Zelfs de NOS en RTL journaals schroomden niet dit item aan te pakken als wereldnieuws.

   

  Natuurlijk zijn deze berichten zeer beangstigend als je geen achtergrond hebt in IT-security en zelfs buren kwamen om raad vragen of ze de computer nu wel moesten aanzetten.

   

  In deze blog leg ik in Jip en Janneke taal uit wat er is gebeurd.

  2 jaren geleden
 • psi_logo_2_1416590339__31590.png

  TSTC geaccrediteerd PSI Test Center (oa ISACA)

  Sinds enige tijd is TSTC één van de (op dit moment) zes geaccrediteerde Nederlandse PSI Test Centers. PSI is het door ISACA gekozen platform voor computer based CISM, CISA, CRISC en CGEIT examens. Dit betekent dat u vanaf nu niet alleen uw training daarin bij TSTC kunt volgen maar ook examen kunt doen. 

   

  Naast de ISACA examens kunt u natuurlijk ook bij TSTC terecht voor alle andere examens die op het PSI platform worden afgenomen. Op deze pagina geven we echter antwoord op een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot de examens van ISACA.

  2 jaren geleden
 • banner760x100.jpg

  Bezoek TSTC op het IT & Information Security Congres

  Op 15 februari 2017 organiseert Heliview het IT & Information Security congres in congrescentrum 1931 's Hertogenbosch. Het thema is dit jaar 'Mensen, processen en techniek'. TSTC zal als sponsor aanwezig zijn om al uw vragen over security & privacy trainingen te beantwoorden. 

   

  De primaire doelgroep van dit congres is: Chief information security officer, Security manager, Information security manager, Risk manager, Hoofd / manager informatiebeveiliging, Security architect, Compliance officer. In de meeste gevallen bezoekt u dit congres na registratie gratis (klik op banner onderaan deze pagina). 

  2 jaren geleden
 • cloud-security-and-osi-layer-2-the-layer-oft-forgotten-4-638.jpg

  Cloud Security and OSI layer 2 - the layer oft forgotten

  Op 2 en 3 november jl. verzorgde onze CCSP/CSAC trainer Duane Anderson op Infosecurity 2016 (Jaarbeurs Utrecht) een drukbezochte presentatie 'Cloud Security and OSI layer 2 - the layer oft forgotten'. Mocht u de presentatie gemist hebben of nogmaals terug willen kijken dan kan dat hier.

  2 jaren geleden
 • EC-Council Award 2016.jpg

  TSTC wint “Triple” op EC-Council Global Awards 2016

  Bij de aftrap van het jaarlijkse Hacker Halted congres in Atlanta eerder deze maand, maakte EC-Council -de organisatie achter onder andere de CEH, CHFI en C|CISO certificeringen- traditiegetrouw de winnaars van hun Global Awards voor beste opleidingspartners en trainers bekend.

  2 jaren geleden
 • Interview Digital Enterprise.png

  Weerbaarheid is Security Awareness 2.0

  (Interview gepubliceerd in "Digital Enterprise", uitgave Elsevier september 2016. Lees de rest van deze publicatie hier.)

   

  Veel organisaties worstelen met de lastig meetbare Return on Investment van het trainen van hun personeel, zo ook op het gebied van informatiebeveiliging en zg. security awareness. De hoge boete die kan volgen op ‘verwijtbare nalatigheid’ in de Meldplicht Datalekken uit de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) drijft diezelfde organisaties anderzijds tot het zoeken naar oplossingen, waarmee zij bij incidenten kunnen aantonen getracht te hebben het datalek te voorkomen of de kans daarop te minimaliseren.

   

  Ook het trainen van de medewerkers hoort daarbij omdat zij vaak direct of indirect voor het datalek verantwoordelijk zijn, legt directeur Emile Kok van opleidingsinstituut en specialist in cybersecurity- en privacytrainingen TSTC uit Veenendaal uit.

  2 jaren geleden
 • ECCawards2.png

  Waarom Certified Ethical Hacker (CEH) bij TSTC?

  De keus om een training bij de één of de andere opleider te volgen, is als het goed is niet alleen afhankelijk van de prijs en de locatie waar deze verzorgd wordt.

   

  Als meervoudig winnaar van de award voor 'Beste Europese opleider voor EC-Council trainingen' hebben we een eigen kijk op de Certified Ethical Hacker (CEH) training. Hieronder vind je de in onze ogen beste argumenten om CEH bij TSTC te volgen:

  3 jaren geleden
 • CFR team culture security.jpg

  How a CFR Team Contributes to a Culture of Security

  If you're responsible for the success of a business, you need to take two broad approaches to protecting your information assets: 1) train all your employees to recognize and resist intrusion attempts and 2) train a cadre of specialists to monitor your network as a whole and respond to threats.

  3 jaren geleden