Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
EC-Council-ATC-of-the-Year-Award-2019.png

TSTC wederom EC-Council Training Center of the Year

Op het Hacker Halted congres in Atlanta VS mocht TSTC's algemeen directeur Emile Kok afgelopen week twee prijzen in ontvangst nemen. Net als in 2018, 2016, 2013 en 2012 is TSTC dit jaar wederom bekroond tot Training Center of the Year. Ondanks dat het niet de eerste keer is, blijft dit een bijzondere award gezien het enorme aantal opleiders dat wereldwijd EC-Council trainingen verzorgt. We zijn dan ook enorm blij dat we ons niveau vast hebben weten te houden en ons ook het afgelopen jaar weer hebben kunnen blijven onderscheiden van onze collega's. 

Door Roderick Commerell

Ook onze trainer Rudy Baving (oa Certified Ethical Hacker CEH, Certified Security Analyst ECSA en Threat Intelligence Analyst CTIA) viel weer in de prijzen. Hij won de Circle of Excellence award waarmee hij zich in een select gezelschap van trainers bevindt die EC-Council trainingen aantoonbaar beter aanbieden dan standaard.

We willen ook dit jaar weer onze cursisten bedanken voor hun evaluaties en vertrouwen in onze trainingen en zullen ons best blijven doen onze trainingen net dat beetje extra te geven wat je mag verwachten van een Training Center of the Year. 

4 jaren geleden
Deel: