Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
banner760x100.jpg

Bezoek TSTC op het IT & Information Security Congres

Op 15 februari 2017 organiseert Heliview het IT & Information Security congres in congrescentrum 1931 's Hertogenbosch. Het thema is dit jaar 'Mensen, processen en techniek'. TSTC zal als sponsor aanwezig zijn om al uw vragen over security & privacy trainingen te beantwoorden. 

 

De primaire doelgroep van dit congres is: Chief information security officer, Security manager, Information security manager, Risk manager, Hoofd / manager informatiebeveiliging, Security architect, Compliance officer. In de meeste gevallen bezoekt u dit congres na registratie gratis (klik op banner onderaan deze pagina). 

Door Roderick Commerell

Mensen, processen en techniek

Security is voor veel bedrijven een topprioriteit. Er wordt veel geïnvesteerd in oplossingen, diensten en technologie en toch blijft het soms mis gaan. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de actuele gevaren en de technische en culturele oplossingen hiervoor.

Techniek alleen is niet voldoende. Hoe creëer je een security cultuur? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk?  Emotie vs ratio, hoe worden beslissingen genomen,  Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity die zeer belangrijk zijn voor uw security strategie. Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel.

Dit congres helpt u met uw security strategie. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten. Klik op onderstaande banner en meld u kosteloos aan door gebruik te maken van onze relatiecode 19430/25.

6 jaren geleden
Deel: