Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
banner-bhs2018.jpg

Ontmoet TSTC op de Black Hat Sessions 2018

Op donderdag 14 juni 2018 organiseert Secura (voorheen Madison Gurkha) de 16e editie van de Black Hat Sessions in Nieuwegein. Nationale en internationale sprekers praten u bij over onderwerpen als GDPR, Red Teaming, Hardware Hacking, Privacy, IoT en Cloud Security. Ook dit jaar sponsort TSTC dit evenement waarmee we u 10% korting kunnen aanbieden op de toegangsprijs van 320 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode TSTC#8r#swU en meld u aan via het online inschrijfformulier. Uiteraard zijn we ook met een stand aanwezig en praten we u graag bij over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT-, Security- en Privacy training.

Door Roderick Commerell / Secura

Het thema van de Black Hat Sessions is dit jaar: Take control of your digital security (before some else does)! Host van de dag is Chris van ‘t Hof, onderzoeker en schrijver van het boek Helpful Hackers. Hij verzorgt ook de openingsspeech aan de start van de dag. Andere sprekers zijn ondermeer Michel van Leeuwen (Afdelingshoofd bij Directie Cybersecurity, Ministerie van Veiligheid en Justitie), Ralph Moonen (technisch directeur bij Secura), Adam Laurie (directeur Aperture Labs), Wolter Karssenberg (senior privacy officer voor ABN AMRO), Miranda Chilvers (Supervisor Operational Risk bij De Nederlandsche Bank), twee leden van het BSPA team (AIVD) Neal Conijn (Senior Consultant Red Teaming & Security Intelligence bij SoSecure), Elisa Costante (Head of Research bij SecurityMatters) en Fabian van den Broek (Radboud Universiteit). Een uitgebreid programma van de dag vindt u in de leaflet.

Keynote: Adam Laurie
Onder de titel 'Stop laughing! CYBER Security is cool now!' zal Adam Laurie een presentatie verzorgen waarin hij zal betogen dat internetveiligheid vandaag de dag een belangrijk onderwerp voor ons allemaal is.

Keynote: Michel van Leeuwen
Michel van Leeuwen verzorgt de presentatie 'Cybersecurity, Next Steps in the Netherlands and EU'. Hij staat stil bij de vraag: 'hoe staat de Nederlandse samenleving en de politiek tegenover de veiligheid op internet?'

Keynote: Ralph Moonen
Ralph Moonen behandelt een onderzoek over SSL-certificaten en Voice-over-
LTE, dat is uitgevoerd door Secura. Het geeft inzicht in nieuwe kwetsbaarheden van veelgebruikte apparaten en 4G-netwerken.

Het dagvullend programma bestaat naast de keynotes uit twee technische- en twee management streams. Bovendien maakt een Capture the Flag voor studenten van hogescholen en universiteiten onderdeel uit van het programma.

Interactieve management sessies
• Security Compliance & Certification met bijdragen van Miranda Chilvers (DNB), Petr en Yvette (BSPA-team, AIVD) en Dirk Jan van den Heuvel (Secura)
• GDPR – Privacy by Design and Accountability met bijdragen van Fabian van de Broek (Radboud Universiteit), Wolter Karssenberg (Management Consultant Privacy en senior privacy officer voor ABN AMRO) en Ruud Kerssens (Secura)

Interactieve technische sessies
• Red Teaming met bijdragen van Neal Conijn (SoSecure) en Roy Duisters (Secura)
• IoT - SCADA embedded met bijdrage van Elisa Costante (SecurityMatters)

 

6 jaren geleden
Deel: