Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
logo-infosecurity1.png

Als VIP naar Infosecurity 2018 in Utrecht

De zomer is weer (bijna) voorbij, tijd om u aan te melden voor de Infosecurity expo in Utrecht, dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals! Ook dit jaar is TSTC weer met een stand vertegenwoordigd en ontmoeten we u graag voor een gesprek over security- privacy- en IT training of een nadere kennismaking. Tevens zullen we op beide dagen tussen 14.00 en 14.30 uur een seminar verzorgen in Theater 09 Cyber Security: Red Team vs. Blue Team Hands-on Scenarios.

Door Roderick Commerell

Schrijft u zich vóór 12 oktober 2018 in voor de beurs dan maakt u kans op een speciale VIP badge. Hiermee krijgt u exclusieve toegang tot de VIP lounge, ontvangt u een gratis lunch, gereserveerde plekken in de theaters en een gratis uitrijkaart. Om kans te maken op een VIP badge is het van belang dat u zich inschrijft met behulp van de TSTC registratielink

Vergeet niet daarna nog aan te melden voor ons Red Team vs Blue Team seminar. Graag tot ziens op 31 oktober of 1 november, de koffie staat klaar!

5 jaren geleden
Deel: