rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
logo-infosecurity1.png

Als VIP naar Infosecurity 2018 in Utrecht

De zomer is weer (bijna) voorbij, tijd om u aan te melden voor de Infosecurity expo in Utrecht, dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals! Ook dit jaar is TSTC weer met een stand vertegenwoordigd en ontmoeten we u graag voor een gesprek over security- privacy- en IT training of een nadere kennismaking. Tevens zullen we op beide dagen tussen 14.00 en 14.30 uur een seminar verzorgen in Theater 09 Cyber Security: Red Team vs. Blue Team Hands-on Scenarios.

Door Roderick Commerell

Schrijft u zich vóór 12 oktober 2018 in voor de beurs dan maakt u kans op een speciale VIP badge. Hiermee krijgt u exclusieve toegang tot de VIP lounge, ontvangt u een gratis lunch, gereserveerde plekken in de theaters en een gratis uitrijkaart. Om kans te maken op een VIP badge is het van belang dat u zich inschrijft met behulp van de TSTC registratielink

Vergeet niet daarna nog aan te melden voor ons Red Team vs Blue Team seminar. Graag tot ziens op 31 oktober of 1 november, de koffie staat klaar!

3 jaren geleden
Deel: