Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
psi_logo_2_1416590339__31590.png

TSTC geaccrediteerd PSI Test Center (oa ISACA)

Sinds enige tijd is TSTC één van de (op dit moment) zes geaccrediteerde Nederlandse PSI Test Centers. PSI is het door ISACA gekozen platform voor computer based CISM, CISA, CRISC en CGEIT examens. Dit betekent dat u vanaf nu niet alleen uw training daarin bij TSTC kunt volgen maar ook examen kunt doen. 

 

Naast de ISACA examens kunt u natuurlijk ook bij TSTC terecht voor alle andere examens die op het PSI platform worden afgenomen. Op deze pagina geven we echter antwoord op een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot de examens van ISACA.

Door Roderick Commerell

Wanneer kan ik het CISM, CISA, CRISC of CGEIT examen inplannen?

Vanaf 2017 is het mogelijk om ISACA examens computer-based af te nemen. ISACA heeft gekozen voor drie ruime blokken per jaar waarimee u uw examen(s) bijna het hele jaar kunt inplannen:

  • 1 februari - 24 mei
  • 1 juni - 23 september
  • 1 oktober - 24 januari

TSTC probeert u tijdens kantooruren zoveel mogelijk flexibiliteit te geven om uw examen in deze perioden te plannen. 

Hoe kan ik zien of een datum / tijdstip nog beschikbaar is?

U kunt dit het gemakkelijkst checken via deze pagina van PSI online. Houd er wel rekening mee dat aanmelden voor een examen in één van de blokken pas mogelijk is vanaf twee/drie maanden vóór de eerste dag van het desbetreffende blok. 

Waar kan ik mij aanmelden voor een CISM, CISA, CRISC of CGEIT examen?

Helaas is het aanmelden voor één van deze examens alleen mogelijk na het aanmaken van een persoonlijke portal bij ISACA en dus niet direct bij TSTC. U betaalt het examen per creditcard in deze portal. Inloggen of een account aanmaken doet u hier.

Ontvang ik direct na mijn examen de uitslag?

Direct na uw examen ziet u de score van uw examen met een voorlopig resultaat (geslaagd of gezakt). Binnen 10 werkdagen ontvangt u van ISACA een mail met het definitieve, officiële resultaat. 

Waarom zou ik mijn examen bij TSTC inplannen?

  • Vijf dagen per week gelegenheid om examen te doen
  • Gratis parkeren, koffie- en thee
  • Een prettige, rustige sfeer waarin u ook voor het examen nog wat laatste voorbereidingen kunt doen of kunt acclimatiseren na uw rit richting Veenendaal
  • Als specialist in security- en privacy trainingen kunt u indien gewenst na uw examen direct bij ons terecht voor vragen over eventuele vervolgtrainingen of het inzien van studiemateriaal
  • TSTC is centraal gelegen, direct aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. 

Ik heb nog geen antwoord gekregen op mijn vraag.

Neemt gerust contact met ons op: 0318 - 581480 of info@tstc.nl 

Alle ISACA informatie over de examens vindt u in de ISACA Exam Candidate Information Guide.

 

7 jaren geleden
Deel: