rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

CISA training - Certified Information Systems Auditor

Tijdens de Corona / Covid-19 uitbraak is deze training desgewenst ook Live Online bij te wonen. U volgt de training live op afstand met onze eigen docent, kijkt mee met de slides en aantekeningen op het whiteboard en kunt vragen stellen wanneer u dat wilt. Eigenlijk dus gewoon zoals bij een klassikale training maar dan vanaf uw eigen locatie. Mocht de training Live Online toch niet helemaal naar wens zijn geweest, dan mag u deze op een later tijdstip kosteloos nogmaals klassikaal bij ons bijwonen.

De complexiteit van de huidige technologische en zakelijke omgeving vormt een grote uitdaging voor organisaties die de integriteit en beveiliging van hun IT- en bedrijfssystemen willen beschermen en beheersen. Ook neemt de regulering en het toezicht door de overheid almaar toe, waardoor sterkere interne bewaking en transparantie wordt vereist.

De vaardigheden, kennis en praktijk die het gerenommeerde CISA-programma aanbeveelt en evalueert, zijn de bouwstenen om deze uitdaging aan te gaan. Met het behalen van de CISA certificering onderscheidt u zich als specialist op het gebied van audit, controle en beveiliging. Zo leert u ondermeer een audit strategie voor informatiesystemen ontwikkelen en implementeren gebaseerd op risico analyse, die compliant is aan audit standaarden, richtlijnen en best practices.

Ter voorbereiding op de CISA training ontvangt u al bij inschrijving het officiële ISACA studiemateriaal inclusief oefenvragen. Zo komt u beter voorbereid binnen in de klassikale training en kunt u op basis van de doorgenomen stof gerichter vragen stellen aan de praktijkervaren docent. Resultaat is een meer interactieve cursus met diepgang op de zwaardere onderwerpen. 

Examen / Certificering

Deze training bereidt u voor op het CISA examen van ISACA. Dit examen kan vanaf juni 2019 het gehele jaar worden afgenomen op diverse locaties in Nederland, waaronder ook bij TSTC.

Er gelden geen toelatingseisen voor examendeelname. Wel dient u over voldoende relevante praktijkervaring te beschikken om de CISA titel bij een succesvol resultaat te mogen voeren. Voldoet u nog niet aan de gestelde eis dan is het mogelijk om deze ervaring op te doen nadat u geslaagd bent voor het examen.

Cursisten die onverhoopt zakken voor het examen mogen kosteloos opnieuw deelnemen aan de klassikale training. Onze begeleiding stopt pas wanneer u slaagt.

Voor wie is de CISA training geschikt?

De CISA training is interessant voor cursisten met diverse achtergronden en persoonlijke doelen: de informatiebeveiliger en/of CISSP gecertificeerde cursist die meer wil leren over het IT Audit proces; de (Non-) IT Auditor profiteert van de training door meer te leren over technical controls.

Duur training

4 dagen klassikaal

Globale inhoud

De CISA training en het examen bestaat vanaf juni 2019 uit onderstaande vijf ‘job practice area’s’. ISACA toetst de invulling ervan continu aan de actualiteit zodat de training aan blijft sluiten op het hedendaagse profiel van de Information Systems Audit Professional:

1. Het auditproces voor informatiesystemen (21 procent) - Voorzien in auditservices conform IT-auditnormen om de organisatie te helpen met het beschermen en beheren van informatiesystemen.

2. IT-governance en -management (17 procent) - Garanderen dat het nodige leiderschap en organisatiestructuren en -processen aanwezig zijn waarmee doelstellingen kunnen worden bereikt en de strategie van de organisatie wordt ondersteund.

3. Acquisitie, ontwikkeling en implementatie van informatiesystemen (12 procent) - Garanderen dat het beleid voor acquisitie, ontwikkeling, testen en implementatie van informatiesystemen aan de strategieën en doelstellingen van de organisatie voldoet.

4. Operaties van informatiesystemen en business weerbaarheid (Resilience) (23 procent) - Garanderen dat de processen voor de operatie, het onderhoud en de ondersteuning van informatiesystemen aan de strategieën en doelstellingen van de organisatie voldoen.

5. Bescherming van informatiemiddelen (27 procent) - Garanderen dat de organisatie beleid, normen, procedures en beheer hanteert waarmee de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatiemiddelen worden gewaarborgd.

rhino cloud cloud

Scherpste prijs in slechts 2 stappen

Meer informatie en/of de actuele prijs van deze training opvragen is zo geregeld. We houden hierbij rekening met eventuele lopende acties, subsidies of relatiekortingen.

1 van 2 Stap 2
2 van 2

Inschrijven

Facturatiegegevens

Gegevens Cursist

* Verplicht