Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
BHS_header_2017_02.jpg

Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition

TSTC zal deze week als sponsor aanwezig zijn op onderstaand congres. U kunt zich nog inschrijven om op deze dag aanwezig te zijn, bij te praten, mee te doen met de hackerworskhop of te luisteren naar de interessante sprekers. 

 

It’s all about the Data 

 

Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de Reehorst in Ede met een inspirerende dag vol technische- en niet-technische lezingen, workshops en presentaties. Schrijf nu in voor deze jubileumeditie

Door Roderick Commerell

Laat u op 29 juni a.s. in één dag informeren over diverse onderwerpen, van privacy tot criminaliteit, van high-level tot diep-technisch. Want het is nu eenmaal: all about the data! Op het programma staan: Bill Cheswick (keynote) Rachel Marbus (KPN), Hans de Zwart (Bits of Freedom), John Fokker (Team High Tech Crime), Meredith L. Patterson, Duncan Campbell, en nog vele anderen. Een seminar met een imposante line-up. Lees hieronder wat u allemaal kunt verwachten of download de leaflet voor het complete programma.

Keynote: Bill Cheswick

Cheswick (Ches) komt speciaal over vanuit Amerika om op 29 juni de openingskeynote te verzorgen. Als iemand de evolutie van internet en computertechnologie van dichtbij heeft meegemaakt is het Bill Cheswick wel. Tijdens zijn lange carrière heeft hij gewerkt bij AT&T Shannon Lab en Bell Labs waar hij mede-ontwikkelaar was van één van de eerste firewalls ter wereld.  Ondanks dat hij met pensioen is gegaan zit hij allesbehalve stil als docent op de University of Pennsylvania en zijn experimenten met iOS-apps.

Keynote: Brigadegeneraal Hans Folmer

Als leidinggevende aan het Defensie Cyber Commando, opgericht in 2014, weet Hans Folmer als geen ander waar er bedreigingen en kansen liggen op het gebied van cybersecurity. Het DCC draagt bij aan militaire operaties waarbij cyberexpertise nodig is. In zijn lezing zal Hans Folmer ingaan op wat dit precies betekent in een maatschappij die in rap tempo digitaliseert en waarbij (digitale) informatie cruciaal is in het kunnen laten opereren van de strijdkrachten.

Sprekersprogramma

  • Hans de Zwart, Bits of Freedom over false positives
  • John Fokker, Team High Tech Crime over ransomware in het algemeen en het No More Ransom project in het bijzonder
  • Walter Belgers, Madison Gurkha over Physical Pentesting
  • Rachel Marbus, KPN over the ethics of privacy
  • Michael Kubiaczyk, Madison Gurkha over Losing Yourself in a Cloud of Things
  • Meredith L. Patterson, ontwerper van LANGSEC, over agile development en rapid prototyping als basis in de ontwikkeling van software en diensten
  • Duncan Campbell, over zijn spraakmakende projecten waaronder het controversiële ECHELON.
  • Rogier Besemer, De Nederlandsche Bank & Ralph Moonen, Madison Gurkha, over Red Teaming en het Threat Intelligence Based Ethical Red-programma (TIBER): een initiatief om financiële instellingen weerbaarder te maken tegen (security)dreigingen.

Hands-on hacking workshop Raspberry Pi Zero + PGP key signing party

Altijd al inzicht willen krijgen in hoe een hacker de wachtenwoorden van uw computer bemachtigd? Ook al is de computer gelocked? Tijdens de hands-on hacking workshop zullen de consultants van Madison Gurkha met een Raspberry Pi Zero een aanvalsplatform opzetten wat in staat is om wachtwoorden te bemachtigen, backdoors te installeren en al het verkeer van uw systeem af te tappen. In verschillende scenario’s wordt u begeleid met het opzetten van een Raspberry Pi Zero en ziet u de mogelijkheden die dit platform biedt.

Daarnaast keert de PGP key signing party, na afwezigheid van een jaar, weer terug op het programma. De ideale gelegenheid om uw netwerk van vertrouwde e-mailcontacten uit te breiden.

Thema: It’s all about Data

Waar: De Reehorst, Ede

Wanneer: donderdag 29 juni, 9:30 – 17:00 uur

Informatie: blackhatsessions.com

#BHSXV

6 jaren geleden
Deel: