Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
offsec-student-certified-emblem-rgb-oscp-1.png

OSCP training bij TSTC

Afgelopen week verzorgden Jim O' Gorman (President Offensive Security) en zijn collega Benjamin Wilson weer hun live OSCP - Pentesting with Kali Linux (PWK) training bij TSTC. In deze derde sessie op onze locatie trainden ze een groep van dertig pentesters en redteamers ter voorbereiding op het 24-uurs OSCP examen en de daarbij behorende labs. Hoogtepunt was de Capture The Flag (CTF) night op donderdagavond die vergezeld werd door een grote stapel XXL pizza's.

Door Roderick Commerell

We zijn er enorm trots op dat we deze training exclusief voor de Benelux via een open rooster kunnen aanbieden en daarmee de penetratietesten van Nederlandse professionals naar een hoger niveau kunnen helpen tillen.

Ook volgend jaar verwachten we de OSCP PWK training weer te mogen verzorgen én daarnaast voor de eerste keer ook Offensive Security's Advanced Windows Exploitation (AWE) training ter voorbereiding op het 72-uur durende OSEE examen. Heb je interesse in één van deze twee trainingen, meld je dan snel aan want beide trainingen zullen naar verwachting ruim van tevoren volgeboekt zijn.

 

4 jaren geleden
Deel: