Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
global-awards-2018-s.jpg

TSTC wint dubbel op EC-Council awards 2018

Op de Hacker Halted conferentie in Atlanta USA is TSTC tweemaal in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de jaarlijkse EC-Council Global Awards. Na deze prijs in 2012, 2013, 2016 al te hebben gewonnen, zijn we ook dit jaar weer bekroond tot ATC (Accredited Training Center) of the Year voor de regio Europa. Met deze prijs worden opleiders die een extra bijdrage leveren aan de kwaliteit van EC-Council trainingen (zoals bijvoorbeeld CEH, C|CISO en ECSA) en het opleiden van security professionals in hun regio in het zonnetje gezet.

Door Roderick Commerell

Naast de ATC of the Year award voor TSTC als organisatie, is onze trainer Rudy ook dit jaar weer persoonlijk onderscheiden. Hij won de EC-Council Instructor Circle of Excellence voor zijn onderscheidende manier van lesgeven.

De Global Awards worden toegekend na een strenge selectie uit EC-Councils training partner netwerk van ruim 700 opleiders wereldwijd. We zijn enorm blij met deze dubbele erkenning en blijven er ook het komende jaar weer naar streven om voorop te blijven lopen in de ontwikkeling en verbetering van onze EC-Council en overige trainingen. 

5 jaren geleden
Deel: