rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19 uitbraak

Vanaf 2 juni volgt u onze trainingen weer klassikaal, maar ook Live Online via Cisco Webex blijft vooralsnog mogelijk. Aan u de keus. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
Computable 2019 - Security.png

Uitslag Onderzoek Computable: TSTC beste Nederlandse Security Opleider!

Volgens het opleidersonderzoek 2019 van vaktijdschrift Computable is TSTC dit jaar Nederlands beste security opleider en vijfde ICT opleider overall. Vooral onze trainers verdienen een pluim met een prachtige 9,0 als gemiddelde beoordeling. Uiteraard zijn we erg trots op deze beoordeling en willen we iedereen die ons beoordeeld heeft danken voor dit fantastische resultaat!

Door Roderick Commerell

Andere onderdelen waarop we hoog scoorden zijn opgedane vaardigheden (8,86), waarde van diploma/certificaat (8,8) en overall tevredenheid (8,71). 

In hetzelfde onderzoek in 2018 scoorden we al een zesde plaats in het overzicht van beste Nederlandse ICT opleiders overall. Dit betekent dat we het afgelopen jaar één plaats zijn gestegen.

Dit jaar was het eerste jaar waarop Security als specialisme apart werd onderzocht. De beste zijn is (erg) leuk, de beste blijven belangrijker. We zullen daarom blijven kijken naar manieren om onze trainingen te verbeteren en ons programma verder uit te breiden. 

1 jaar geleden
Deel: