rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
Computable 2019 - Security.png

Uitslag Onderzoek Computable: TSTC beste Nederlandse Security Opleider!

Volgens het opleidersonderzoek 2019 van vaktijdschrift Computable is TSTC dit jaar Nederlands beste security opleider en vijfde ICT opleider overall. Vooral onze trainers verdienen een pluim met een prachtige 9,0 als gemiddelde beoordeling. Uiteraard zijn we erg trots op deze beoordeling en willen we iedereen die ons beoordeeld heeft danken voor dit fantastische resultaat!

Door Roderick Commerell

Andere onderdelen waarop we hoog scoorden zijn opgedane vaardigheden (8,86), waarde van diploma/certificaat (8,8) en overall tevredenheid (8,71). 

In hetzelfde onderzoek in 2018 scoorden we al een zesde plaats in het overzicht van beste Nederlandse ICT opleiders overall. Dit betekent dat we het afgelopen jaar één plaats zijn gestegen.

Dit jaar was het eerste jaar waarop Security als specialisme apart werd onderzocht. De beste zijn is (erg) leuk, de beste blijven belangrijker. We zullen daarom blijven kijken naar manieren om onze trainingen te verbeteren en ons programma verder uit te breiden. 

3 jaren geleden
Deel: