Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
EC Council titels 2023.png

Waarom Certified Ethical Hacker (CEH) bij TSTC?

De keus om een training bij de één of de andere opleider te volgen, is als het goed is niet alleen afhankelijk van de prijs en de locatie waar deze verzorgd wordt.

 

Als meervoudig winnaar van de award voor 'Beste Europese opleider voor EC-Council trainingen' hebben we een eigen kijk op de Certified Ethical Hacker (CEH) training. Hiermee hebben we sinds 2006 duizenden professionals opgeleid tot CEH en verder geholpen in hun loopbaan. Hieronder vind je de in onze ogen beste argumenten om jouw CEH training bij TSTC te volgen. Cursisten die je zijn voorgegaan, zijn het met ons eens: zij beoordelen onze CEH training met een gemiddelde 9,6:

Door Roderick Commerell

  • CEH is een TSTC+ training wat wil zeggen dat je naast de klassikale training zelf, een jaar lang online begeleid wordt in ons MyTSTC leerplatform. Hierop vind je naast extra video's, boeken en oefenvragen ook een assessment test die jou op maat de materialen geeft om de training optimaal voor te bereiden. Mis je bijvoorbeeld kennis van netwerkprotocollen, dan ontvang je automatisch video's die je hierbij helpen. Precies op het niveau dat nodig is om het maximale uit de klassikale dagen te kunnen halen!

  • Afwijkende werkwijze met meer ruimte voor praktijk in eigen ontwikkelde hands-on labs door de begeleide zelfstudieperiode in MyTSTC voorafgaand aan de training 
  • Elke CEH training wordt aangevuld met de meest recente inzichten, praktijkvoorbeelden, technieken en aanvallen, onafhankelijk van het ‘standaard’ materiaal 
  • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor individuele vragen 
  • Vaste Nederlandstalige praktijkervaren trainer (EC-Council Instructor of the year) ipv ingehuurde freelancer die veel toevoegt -zowel qua kennis als 40GB extra materiaal- aan het standaard studiemateriaal. Deze trainer geeft naast CEH ook vervolgtrainingen in bijvoorbeeld pentesting, threat intelligence en incident handling, waardoor je ook met vragen die verder gaan dan CEH bij hem terecht kan.  
  • Na afloop van de training ontvang je zes maanden gratis toegang tot de iLabs portal waarin je met behulp van talloze virtual labs verdere praktijkervaring kunt opdoen met ethisch hacken.
  • 100% slagingsgarantie op het multiple choice CEH v12 examen (= het binnen 12 maanden kosteloos naar wens opnieuw inzitten van de training bij onverhoopt zakken en maar liefst drie eventueel benodigde herexamens). 
  • Meeste startmogelijkheden per jaar, geplande trainingen gaan altijd door. 
  • Live Online of hybride deelname mogelijk, waarbij je naar keus een dag, aantal dagen of de volledige training vanuit huis volgt via Webex.
  • Hotelaccommodatie inclusief alle maaltijden optioneel mogelijk tegen gereduceerd tarief voor focus op de training en het voorkomen van fileproblemen. 
  • TSTC is de afgelopen veertien jaar exclusief door EC-Council beloond met awards voor Beste CEH opleider Benelux (Circle of Excellence) EC Council Instructor of the year én Opleider van het jaar (oa 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023) voor Europa. 
  • TSTC is Nederlands specialist op het gebied van trainingen in (cyber)security en informatiebeveiliging met een programma van rond de 50 verschillende titels. We hebben een passie voor security en opleiden en doen er met ons volledige team alles aan om jou te helpen je leerdoelen te bereiken!

Voor meer informatie over onze CEH training - klik hier

7 dagen geleden
Deel: