Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
banner5_nl.gif

TSTC op Infosecurity 2017 vakbeurs

Op 1 en 2 november 2017 is TSTC weer met een stand en spreker aanwezig op Infosecurity, dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Ook dit jaar wordt Infosecurity georganiseerd in de Utrechtse jaarbeurs (Hal 1). U bezoekt ons op standnummer 01.B094 om weer eens bij te praten, een kennismaking en/of uitleg over onze nieuwe trainingen zoals bijvoorbeeld Privacy Core (e-learning oplossing voor privacy awareness), GCIH, GSEC en CDPO (Certified Data Protection Officer).

Door Roderick Commerell

Seminar

Naast een bezoek aan onze stand, nodigen we u dit jaar ook uit op het 'Hacking with Powershell' seminar dat we beide beursdagen organiseren tussen 14.00 en 14.30 uur. Onze spreker is Hanna Haddad, een internationaal ervaren spreker en consultant die bedrijven helpt met het ontwerpen van een virtuele/cloud infrastructuur en via training helpt deze omgeving aan te vallen zodat de beveiliging ervan kan worden verbeterd. Meer informatie over de inhoud van het seminar en een mogelijkheid om hiervoor aan te melden staat hier.  

Tijdelijk gratis VIP toegang

Tot en met 13 oktober kunt u zich via TSTC nog onder voorwaarden gratis aanmelden voor VIP toegang tot de Infosecurity beurs. Hiermee parkeert u gratis, krijgt u exclusieve toegang tot de VIP lounge op de beurs inclusief drankjes en een gratis lunch en zit u op de beste plaatsen tijdens de seminars. (VIP) toegang aanvragen doet u hier.

We kijken uit naar uw komst!

6 jaren geleden
Deel: