Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
azure-administrator-associate.png

Microsoft past Azure Administrator Associate certificering aan

Net nu we een beetje gewend zijn aan de nieuwe role-based Microsoft certificeringen, gooit Microsoft het roer voor wat betreft de Azure Administrator Associate (AZ-100 & AZ-101) certificering alweer om.

 

Door Roderick Commerell

Tot nu toe was het behalen van zowel het AZ-100 als AZ-101 examen nodig om Azure Administrator Associate te worden. Per direct is dit niet meer het geval.

Vanaf 1 mei 2019 zullen de AZ-100 en AZ-101 examens verdwijnen. Tot die tijd voldoet het AZ-100 examen tijdelijk al om Azure Administrator Associate te worden.

Ook cursisten die de afgelopen tijd geslaagd zijn voor AZ-100, zijn vanaf 1 mei automatisch Azure Administrator Associate zonder dat zij nog moeten slagen voor AZ-101.

Cursisten die het AZ-101 examen al hebben gedaan (ongeacht of ze geslaagd of gezakt zijn), ontvangen van Microsoft een gratis Pearson Vue examenvoucher dat zij kunnen inzetten voor elk willekeurig MS examen.

Vanaf 1 mei moeten nieuwe cursisten slagen voor het nieuwe AZ-103 examen om Azure Administrator Associate te worden. Dit examen bevat een combinatie van AZ-100 en AZ-101 onderwerpen maar de nadruk ligt op AZ-100 stof. Vanaf volgende maand kan je uiteraard ook bij TSTC terecht voor de nieuwe AZ-103 Fast Track waarin je met 100% slagingsgarantie prakijkgericht wordt voorbereid op dit nieuwe Azure examen. 

5 jaren geleden
Deel: