Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
digi batch_IAPP.JPG

Bewijs van deelname via Diplomasafe

Bewijs van deelname kwijt terwijl je deze net nodig hebt voor het verkrijgen van CPE punten? Een opdrachtgever die wil verifiëren of je een op je cv vermelde training ook echt hebt gevolgd? Je LinkedIn netwerk op de hoogte houden van je onlangs gevolgde training?

 

Na het volgen van een TSTC training ontvang je vanaf nu een digitaal bewijs van deelname via Diplomasafe! Een goed beveiligd en groen certificaat dat met één druk op de knop door iedereen die dat wil gecontroleerd kan worden op echtheid. Zonder extra kosten en je raakt 'm nooit meer kwijt.

Door Roderick Commerell

Wat kun je verwachten nadat je een training bij ons hebt gevolgd?

  • Na afloop van je training ontvang je een mail van Diplomasafe waarmee je het certificaat kunt opvragen.
  • Je ontvangt zowel een PDF versie voor eigen gebruik als een online certificaat dat je optioneel kunt delen met je netwerk via LinkedIn of Facebook. De PDF versie bevat een unieke link waarmee anderen het certificaat kunnen verifiëren op echtheid.
  • Indien gewenst, kun je het certificaat nog gewoon afdrukken en ophangen aan de muur. 
  • Wanneer je het certificaat later nodig hebt, kun je dit op elk gewenst moment opnieuw vinden, downloaden of doorsturen.

Is dit wel veilig?

Diplomasafe werkt volledig volgens de AVG/GDPR en hun dienst is vanaf het eerste moment opgezet met privacy en security in het achterhoofd. Diplomasafe's CTO is bijvoorbeeld CIPP/E, CIPM en CIPT gecertificeerd en heeft een uitgebreid trackrecord in privacy oplossingen voor de Deense overheid.

Mocht je vragen hebben over deze dienst dan horen we dat natuurlijk graag, neem gerust contact met ons op.

3 jaren geleden
Deel: