Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
MCCT Marco.png

Trainers TSTC gecertificeerd als Modern Classroom Certified Trainer (MCCT)

Om hun trainingen actueel te houden, moesten onze trainers zich eigenlijk altijd al continu bijscholen maar door de corona maatregelen/beperkingen worden er dit jaar nieuwe vaardigheden van ze gevraagd met betrekking tot het trainen zelf. Live Online klassen, blended en hybride groepen (waarbij een deel van de cursisten fysiek aanwezig is en een ander deel remote inlogt) vragen een andere didactische benadering om deelnemers actief, betrokken en geconcentreerd te helpen blijven en een diverse groep cursisten bij elkaar te brengen. In dat kader zijn onze trainers onlangs gecertificeerd als Modern Classroom Certified Trainer (MCCT) zodat zij aantoonbaar in staat zijn deze uitdagingen aan te gaan. 

Door Roderick Commerell

Wat werkt in een volledig klassikale training, werkt soms minder goed wanneer een groep een training volledig of deels op afstand volgt. Met de MCCT certificering onderscheiden onze trainers zich en laten zij zien volledig op de hoogte te zijn van de best practices op dit gebied. Ze zijn in staat specifieke technieken te gebruiken om cursisten hun aandacht te krijgen, actief te laten participeren en op de juiste momenten gas te geven of juist terug te nemen. Daarnaast gebruiken ze de middelen en technische tools om cursisten op afstand een nagenoeg klassikale ervaring te bieden zonder daarbij de gewijzigde omstandigheden uit het oog te verliezen. 

Met de MCCT en soortgelijke Virtual LearnCaster (VLC) certificeringen garanderen onze trainers je een optimale leeromgeving waarin je de belangrijkste kenmerken van een TSTC training zult blijven herkennen: een focus op interactie, complexere onderwerpen, praktijklabs die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden en een training die je ruim boven het examenniveau brengt zodat het behalen van de bijbehorende certificering (indien van toepassing) het tastbare resultaat is - in de meeste gevallen met onze unieke slagingsgarantie. Of het nu fysiek of op afstand is, we blijven je helpen je doelen op training- en certificeringsvlak te behalen, ook tijdens corona en kijken uit naar je komst.

3 jaren geleden
Deel: