Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
Opleidersonderzoek 2020 deelgebieden.png

TSTC beste Security en Privacy Opleider NL

Onlangs publiceerde vaktijdschrift en website Computable de uitslagen van hun jaarlijkse ICT opleidersonderzoek. Waar we in 2019 al enorm trots waren op een gemiddelde beoordeling van een 9,0 en vijfde plek in het totaalklassement, scoren we dit jaar nog beter met een gemiddelde 9,38 en een stap omhoog naar de vierde plek op ruime afstand van andere opleiders met een vergelijkbaar programma. Ook dit jaar werd er weer apart onderzoek gedaan per deelgebied. TSTC werd hierbij tweemaal beoordeeld als beste Nederlandse opleider, en wel in de voor ons belangrijkste deelgebieden Security en AVG/GDPR/Privacy.

Door Roderick Commerell

Het opleidersonderzoek wordt jaarlijks door Computable uitgevoerd onder Nederlandse ICT’ers in samenwerking met marktonderzoeksbureau Enigma Research. Juist omdat het een door ICT'ers gekozen resultaat betreft, zijn we extra blij met deze prachtige scores. Met het hele team en al onze trainers werken we, ook in deze corona periode, hard aan het geven van trainingen die boven het gemiddelde niveau uitstijgen. Het is dan fijn om te zien dat deze inspanningen door cursisten beloond worden.

Ook voor komend jaar hebben we een hoop leuke plannen om de trainingservaring nog verder te verbeteren, zowel Live Online als klassikaal. We willen iedereen die ons beoordeeld heeft bedanken. Heb je nog geen ervaring met onze trainingen, kom dan gerust eens ontdekken waar onze beoordeling vandaan komt.

Bekijk hier de volledige top 25 en hier het artikel en de uitslag per deelgebied.

3 jaren geleden
Deel: