Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
ctp2-etbd-new-label.png

Offensive Security Trainingen via TSTC

Het Amerikaanse Offensive Security heeft zich de afgelopen jaren opgewerkt tot één van de belangrijkste organisaties op het gebied van pentesting. Zo ontwikkelden ze Kali Linux, de populaire pentest Linux-distributie en zijn ze de partij achter de gewilde OSCP certificering. TSTC is Offensive Security's exclusieve partner voor de Benelux. Dit houdt in dat je alle Offensive Security trainingen via TSTC kunt aanvragen. Naast het uitgebreide online programma, organiseren we ongeveer eens per jaar een unieke live versie van de Pentesting with Kali Linux (PWK) training. PWK is de officiële voorbereiding op het 24-uurs OSCP examen. Hieronder lopen we door een aantal hoogtepunten uit het Offensive Security portfolio.

Door Roderick Commerell

Pentesting with Kali Linux (PWK) Live

Binnen het Offensive Security programma begint alles met OSCP. Je behaalt deze certifcering door te slagen voor het bijbehorende 24-uur durende praktijkexamen. Ongeveer één keer jaar bereiden twee Offensive Security trainers een groep cursisten tijdens een intensieve 5-daagse training inclusief Capture the Flag (CTF) event voor op dit examen. Naderhand krijg je toegang tot de labomgeving om verder door te oefenen met de tijdens de training opgedane skills. PWK Live is een exclusieve ervaring die je internationaal maar op een zeer beperkt aantal plekken kunt meemaken.

PEN-300 Evasion Techniques and Breaching Defenses (Online)

PEN-300 werd in het najaar van 2020 gelanceerd als nieuw, geavanceerd vervolg op OSCP. Na de training kun je met behulp van het bijbehorende 48-uurs examen de bijbehorende Offensive Security Experienced Penetration Tester (OSEP) certificering behalen. Tijdens de online training leer je meer geavanceerde aanvallen uitvoeren op volledig gehardende omgevingen. Hierbij worden je in OSCP opgedane vaardigheden als startpunt aangehouden. Ook bij de PEN-300 training is een uitgebreide labomgeving inbegrepen waarin je kunt oefenen met een groot aantal praktijkopdrachten.

2 jaren geleden
Deel: