Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
ISACA certs.png

TSTC geaccrediteerd ISACA Opleider

Sinds de tweede helft van dit jaar (2020) is TSTC geaccrediteerd ISACA opleider. Dit houdt in dat we als organisatie voldoen aan de daarvoor gestelde eisen van ISACA. Belangrijker voor onze cursisten, je kunt naast het officiële materiaal voortaan ook de CISM, CISA, CRISC en CGEIT examens tegen gereduceerd tarief bij de trainingen aanschaffen.

Door Roderick Commerell

Ook als geaccrediteerd ISACA opleider blijven we onze trainingen op eigen wijze verzorgen. Zo ontvang je alleen bij TSTC ruim voor de training het ISACA materiaal ter voorbereiding op de training. Dit bied je de gelegenheid al voor de training vragen te bedenken die je tijdens de klassikale dagen kunt stellen. Bijvoorbeeld over de pratische toepassing van een onderwerp tijdens je dagelijkse werk. Op deze manier haal je het maximale resultaat uit de klassikale of Live Online training.

Omdat we ook PSI testcenter zijn en daarmee examenlocatie voor alle ISACA examens, kun je de ISACA trainingen nu van A tot Z bij TSTC doorlopen. Slaag je na één van onze trainingen onverhoopt niet voor het bijbehorende examen dan mag je de bijbehorende training binnen een jaar nogmaals kosteloos bijwonen. Hiermee krijg je gegarandeerd alle benodigde ondersteuning om je ISACA certificering te behalen. 

3 jaren geleden
Deel: