rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug

Winnaar CIPP/E training IT & Information Security congres

Vorige week op het IT & Information Security Congres in de Amsterdam Arena heeft TSTC een gratis CIPP/E - Certified Information Privacy Professional / Europe training verloot onder de congresdeelnemers die hun visitekaartje in de betreffende schaal gedeponeerd hadden.

Enrico Kleijbeuker van een grote internationale Telecomaanbieder is de gelukkige winnaar van onze trekking en zal spoedig meedoen aan deze training.

CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. 

Met een CIPP certificering toont u aan kennis te hebben van zowel globale- als specifieke regionale wet- en regelgeving in privacy en dataprotectie.
Hiermee onderscheidt u zich niet alleen van andere professionals maar toont uw organisatie tevens zijn betrokkenheid aan bij deze voor klanten belangrijke thema’s. 

Voor meer informatie, klik hier.

8 jaren geleden
Deel: