Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug

Black Hat Sessions Part XIII 18 juni 2015

TSTC is in 2015 wederom sponsor van de Black Hat Sessions.


Het thema van dit jaarlijkse security congres luidt: “Hoe veilig is (IT in) Nederland?”. Onze samenleving en economie zijn kwetsbaar door de toenemende afhankelijkheid van ICT. De vraag “Hoe veilig is IT in Nederland?” is dan ook relevanter dan ooit. In een gevarieerd dagprogramma wordt onder andere aandacht besteed aan de vitale Nederlandse infrastructuur, DDoS-aanvallen, SCADA/ICS-systemen, Top-Level Domains, SIEM, secure smart grids en SAP security.

Registratie met korting

De kosten voor deelname aan de Black Hat Sessions bedragen 265 euro excl. btw per persoon. Documentatie, lunch en koffie zijn inbegrepen. Speciaal voor relaties van TSTC geldt 10% relatiekorting. Vul de code 8QzuQzWZ in bij uw online aanmelding en de korting wordt direct verrekend

Overige informatie

De Black Hat Sessions Part XIII vindt plaats op dinsdag 18 juni 2015 bij Hotel en Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Het programma start om 09.25 uur en duurt tot 16.50 uur. Aansluitend wordt nog een borrel georganiseerd. Registratie is mogelijk vanaf 08.30 uur. Meer informatie over het congres is te vinden op: www.blackhatsessions.com.
Volg de Black Hat Sessions op LinkedIn en via #bhspartXIII. 

8 jaren geleden
Deel: