Relevante artikelen over TSTC en de branche, geschreven en geselecteerd door onze trainers & specialisten.

ontvang nieuwsbrief
terug
IAPP-training-partner.png

Waarom CIPP/E, CIPM en CIPT bij TSTC?

Met de ingebruikname van de AVG/GDPR is er een enorme groei ontstaan in de vraag naar privacy training en -certificering. De titels van IAPP zijn hierbij het populairst in verband met hun internationale erkenning en inbegrepen updates ná de training. In veel gevallen is het door het grote aantal aanvragen niet meer mogelijk om de CIPP/E, CIPM en CIPT trainingen binnen een paar weken te volgen en in sommige gevallen loopt de wachttijd zelfs op tot enkele maanden. In deze blog leg ik uit waarom het toch de moeite waard is hierop te wachten en deze trainingen bij TSTC te volgen.

Door Roderick Commerell

TSTC startte in 2014 als eerste Nederlandse opleider met het verzorgen van CIPP/E trainingen. Sterker nog, we waren IAPP's eerste Official Training Partner wereldwijd en daarmee destijds de enige opleider waar getraind kon worden buiten de IAPP privacy congressen om.

Pas veel later zijn er andere partijen bijgekomen waar dezelfde titels worden aangeboden. In veel gevallen betreft dit zg. resellers die de trainingen zelf niet uitvoeren. In andere gevallen betreft het nieuwe training partners die een andere werkwijze hanteren dan TSTC. Op basis van onze ervaringen met inmiddels 1000+ geslaagde cursisten, hebben we de trainingen in de afgelopen jaren waar mogelijk verbeterd en uitgebreid met als belangrijkste kenmerken:

  • Alleen bij TSTC ontvangt u het gedrukte IAPP studiemateriaal (hardcopy) ruim voor de CIPP/E, CIPM en CIPT trainingen per post. Hiermee kunt u zich zelfstandig voorbereiden op de klassikale training, gerichte vragen noteren voor de trainer en de zelfstudietijd na de training beperken zodat u na de training sneller examen kunt doen (wat de kans van slagen vergroot).
  • Wij maken voor het verzorgen van de trainingen gebruik van zeer praktijkervaren Nederlandstalige privacy experts zoals Jeroen Terstegge, Simone Fennell en Sergej Katus. In tegenstelling tot de buitenlandse IAPP trainers die elders worden ingezet, spreken zij niet alleen uw taal maar zijn ze ook in staat de huidige Nederlandse situatie (denk bijvoorbeeld aan de Wbp) in de trainingen te betrekken. Bijvoorbeeld om verschillen aan te geven of punten die in uw organisatie of werkwijze aangepast moeten worden. 
  • Als onderdeel van de training die u boekt, melden we u bij IAPP voor een jaar aan als lid (alleen van toepassing op de eerste IAPP training die u bij ons volgt) en voor de daarbij behorende memberportal. In deze portal staat direct na afloop van de training uw examenvoucher klaar waarmee u zelf kunt bepalen waar en wanneer u examen doet tot twaalf maanden na afgifte van de voucher. TSTC is één van de Nederlandse locaties waar u examen kunt doen. 
  • Volgens onze slagingsgarantie mag de training bij onverhoopt zakken kosteloos opnieuw worden bijgewoond, tot één jaar na de eerste deelname.
  • We doen er alles aan de groepsgrootte van de trainingen beperkt te houden zodat interactie en individuele vragen mogelijk blijven door zoveel mogelijk trainingen te plannen. Mochten deze toch vol zitten dan kunt u zich inschrijven voor een latere sessie en op een reservelijst worden geplaatst voor het geval iemand zich afmeldt (of verplaatst) in de planning naar wens. 
  • Wanneer u optimaal opgeleid wilt worden voor de in de AVG/GDPR genoemde DPO functie dan sluit de combinatie CIPP/E, CIPM daarop het beste aan. TSTC biedt beide trainingen in een aantrekkelijk geprijsde bundel aan inclusief beide examens.
  • Groepstrainingen op maat kunnen ook op uw eigen locatie worden verzorgd vanaf acht deelnemers. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.
  • TSTC is zowel per auto (gratis parkeren) als met het OV goed bereikbaar en biedt optioneel Van der Valk hotelaccommodatie aan wanneer u liever niet (ver) reist tijdens de training. Diner en ontbijt zijn in dat geval inbegrepen. 
  • Gecertificeerd en op zoek naar meer diepgang op privacy- of security gebied? Kijk dan ook naar onze praktische 1-daagse workshops PIA en Datalekken of één van onze 50+ (cyber)security trainingen. 

Ik hoop u te mogen begroeten tijdens één van onze trainingen. Neemt u gerust contact op als er nog vragen zijn.

 

6 jaren geleden
Deel: