rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens en na de corona/covid-19 lockdown

Tussen 15 december en 8 februari 2021 verzorgen we onze trainingen in verband met de landelijke lockdown tijdelijk Live Online via Cisco Webex. Klassikaal trainen is in deze periode helaas niet mogelijk. Trainingen na 8 februari worden op basis van de nu bekende informatie weer hybride georganiseerd. U kiest dan zelf of u fysiek of Live Online wilt deelnemen.

ISO 27000

Met de ISO/IEC 27001 standaard is het voor een organisatie mogelijk om aan bijvoorbeeld klanten aan te tonen dat het gehanteerde ISMS (Information Security Management System) voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Op basis van risico analyses worden de voor de organisatie gewenste (27002) controls geselecteerd en geïmplementeerd. Een onafhankelijke 27001 auditor beoordeelt uiteindelijk of de implementatie aan alle eisen voldoet.

 

Onderstaande trainingen zijn relevant wanneer je een 27001 implementatie wilt begeleiden of uitvoeren maar ook wanneer je niet direct certificering nastreeft maar wel een ISMS in de organisatie wilt invoeren of kennis wilt maken met de norm. De Lead Auditor training is geschikt voor auditors maar ook nuttig wanneer je goed voorbereid wilt zijn op de komst van de externe auditor.