rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens en na de corona/covid-19 lockdown

Tussen 15 december en 8 februari 2021 verzorgen we onze trainingen in verband met de landelijke lockdown tijdelijk Live Online via Cisco Webex. Klassikaal trainen is in deze periode helaas niet mogelijk. Trainingen na 8 februari worden op basis van de nu bekende informatie weer hybride georganiseerd. U kiest dan zelf of u fysiek of Live Online wilt deelnemen.

Security Awareness & Resilience

Één van de belangrijkste aspecten van IT- en informatiebeveiliging in een organisatie is het security bewustzijn van de medewerkers. (Cyber)criminelen zoeken gericht naar onbewuste werknemers als middel om binnen te dringen in een organisatie. Met personeel dat kwetsbaar is voor bijvoorbeeld social engineering en phishing hebben grote investeringen in technische security oplossingen maar beperkt zin.

 

TSTC biedt diverse oplossingen voor het ondersteunen van security awareness campagnes waarbij vaak gekozen wordt voor maatwerk. Er zijn mogelijkheden in gerichte thema’s (zoals SAP, ICS/SCADA of toegangsbeleid) maar ook in bredere trainingen over veilig email- en internetgebruik. Uiteindelijk doel is het bereiken van een ‘resilience’ niveau waarin het personeel en daarmee de organisatie weerbaar is voor (cyber)security gerelateerde incidenten.