rhino cloud cloud

Trainen bij TSTC tijdens corona/covid-19

Vanaf 1 maart 2021 verzorgen we onze trainingen weer hybride. Hierbij bepaal je zelf of je fysiek wilt deelnemen op onze locatie (beperkt aantal plekken per training) of Live Online via Cisco Webex. Onze locatie is uiteraard aangepast aan alle veiligheidseisen, van koffiemachine tot en met cursusplek, van desinfectie tot en met gespreide pauzes.

Security Awareness & Resilience

Één van de belangrijkste aspecten van IT- en informatiebeveiliging in een organisatie is het security bewustzijn van de medewerkers. (Cyber)criminelen zoeken gericht naar onbewuste werknemers als middel om binnen te dringen in een organisatie. Met personeel dat kwetsbaar is voor bijvoorbeeld social engineering en phishing hebben grote investeringen in technische security oplossingen maar beperkt zin.

 

TSTC biedt diverse oplossingen voor het ondersteunen van security awareness campagnes waarbij vaak gekozen wordt voor maatwerk. Er zijn mogelijkheden in gerichte thema’s (zoals SAP, ICS/SCADA of toegangsbeleid) maar ook in bredere trainingen over veilig email- en internetgebruik. Uiteindelijk doel is het bereiken van een ‘resilience’ niveau waarin het personeel en daarmee de organisatie weerbaar is voor (cyber)security gerelateerde incidenten.