rhino cloud cloud

Ontvang nu 1.000 euro STAP subsidie op je Security, Privacy of IT training bij TSTC

Vanaf 1 maart 2022 biedt de overheid je de mogelijkheid om 1.000 euro subsidie te ontvangen op een training/opleiding bij een daarvoor erkende opleider.
Lees er alles over op onze STAP-pagina en boek je training bij TSTC zo snel mogelijk met deze extra korting (of zelfs gratis). Aanvragen is simpel maar OP=OP!

Security Awareness & Resilience

Één van de belangrijkste aspecten van IT- en informatiebeveiliging in een organisatie is het security bewustzijn van de medewerkers. (Cyber)criminelen zoeken gericht naar onbewuste werknemers als middel om binnen te dringen in een organisatie. Met personeel dat kwetsbaar is voor bijvoorbeeld social engineering en phishing hebben grote investeringen in technische security oplossingen maar beperkt zin.

 

TSTC biedt diverse oplossingen voor het ondersteunen van security awareness campagnes waarbij vaak gekozen wordt voor maatwerk. Er zijn mogelijkheden in gerichte thema’s (zoals SAP, ICS/SCADA of toegangsbeleid) maar ook in bredere trainingen over veilig email- en internetgebruik. Uiteindelijk doel is het bereiken van een ‘resilience’ niveau waarin het personeel en daarmee de organisatie weerbaar is voor (cyber)security gerelateerde incidenten.